Det är andra dragstjärnan på kort tid som ni kör med, vem är gruppens största RPDR-fan egentligen?
Christopher: Alltså jag tror det har varit en tie mellan Robin och mig. Men på senare tid har Micke seglat upp och blivit sådär nördigt manisk. Han kan alla namn och vet precis vad han tycker om de olika queensen.
Robin: JAG! Jag följer ALLA drugorna på instagram, facebook, twitter. Och om de är i stan så letar jag igenom deras sopor och gnuggar mig mot dem på kollektivtrafiken. Jag är fullkomligt besatt.

Ok, har denne person då lyckats övertyga den som var minst fan från början?
Robin: Micke var lätt den som var mest skeptisk till programmet först, men nu är det annat ljud i skällan. Den där brummande björnen står och mimar och åmar sig så fort hon får lite sprit i sig nu. Jag tror Sverige snart kommer få sin hårigaste drag queen ever.
Christopher: Oja. Efter alla citat som ”Not today Satan, not today” och ”Sashay away”så fick vi till sist över de flesta i vår umgängeskrets som inte redan var besatta. Mårten är nog den enda som inte sett ett helt avsnitt än.

Vad är ni mest nyfikna på när det gäller Courtney?
Christopher: Det ska bli kul att se hur mycket hon tycker att hennes utseende spelar roll i hennes karriär. Hon är ju den snygga, vilket Michelle Vissage hakade upp sig på. Sen vill jag veta vad hon tänker att hon ska göra när hypen lagt sig. Hon är ju väldigt ambitiös så hon har säkert planer för tiden efter RPDR.
Robin: Jag är jättenyfiken på hur mycket hon kände av kulturkrocken mellan henne och de andra drugorna? Det kändes som hennes australienska lite campigare dragstil uppfattades som lite kylig av de andra.

Var hon en favorit under den senaste omgången?
Christopher: Jag var alltid lite team Courtney eftersom jag känt henne i 10 år. Vi träffades och hängde en del i Sydney när jag bodde där 2004 så hon har en speciell plats i mitt lilla hjärta.
Robin: Hon var ju helt klart en av de bästa den säsongen, men hon blev aldrig riktigt min favvo. Bianca och Adore är svåra att slå när det kommer till vitsighet och leverans.’

Hon är ju från Australien, vilken annan aussie skulle ni vilja ha som gäst?
Christopher: Hugh Jackman eller Nicole Kidman!
Robin: Dame Edna! Vilken dröm.