Halloween! – Helgens festguide

Fredag!

Candy (Stockholm)
På Candy blir allting SUPER och dansgolv flyttas om. Dessutom kommer Drugs för att uppträda. Sminkös finns på plats för att ge den som vill en extra skön look inför kvällen och så utses den med bäst kostym under kvällen. Hen får e flarra bubbel och en hytt ombord på Candy X-mas Cruise den 27 november. Makkan spelar på Bon Bon Floor, Bernhard på Main Candy Floor, Andreas Gravelij kör i Candy Floss Floor-rummet och på nya Candy House Floor kör Pamela tyngre house.

Queer Halloween Night! (Göteborg)
Hunkige popkillen Hector står på scenen denna Halloween-fest på Park Lane. Dj Daniel Olsson sköter stora golvet medan Dj Erixo spelar i schlagern. Värdinnorna Miss Fluffy, Cherry Wilder och Miss Linda ser till att stämningen är på topp och att kvällens go-go-boys dansar stjärtarna av sig. Bästa Halloween-kostymen vinner pris från Grands parfymeri!

Lipsync for your life: Halloween Edition (Stockholm)
Admira T och Reine bjuder på show en sista gång under LFYL-temat och Alex Waller står för musiken.

Gretas Halloween (Göteborg)
Gretas årliga Halloweenhelg bjuder på snyggt, sexigt, läskigt och skrämmande på samma gång. Utklädda får fritt inträde innan 23.30. Gayklassikern är för kvällen ett läskigt spökhus, med skrämmande bra musik av DJ Bebulah på stora dansgolvet och DJ Dixo på övre golvet.

Torget (Stockholm)
Leo B spelar ”spökdisco”, iklädd endast spindelväv och stringtrosor ! Häpp!

BearBar på SLM (Stockholm)
Stockholms björnar samlas för kalas på SLM. Dresscode som vanligt och fritt inträde!

Halloweekend@Bee (Göteborg)
Thriller Night med spökena i baren som håller i trådarna och fixar både bus och godis.

The Secret Garden (Stockholm)
Stockholms senaste häng och festplats för HBT-are kör öppet som vanligt.

Lördag!

Stockholm

Party No1 (Stockholm)
Navid
slår sina påsar ihop med Bernhard & Peter och ordnar en stor superfest på Cabaret, Barnhusgatan (där Candy ligger). Det blir hela tre stora dansgolv med dj:s som Marcus Ullmarker, Pamela, Jonas L, Makkan och Qx Ronny Larsson. Och med den dj-mackan så vet ni att det finns nåt för alla: house, schlager, hits, RnB, osv osv

WONK Malmö
…firar med Christoffer Földes på stora golvet, Elecktra Moulin på lilla och Belinda håller i karaoken. Kom gärna utklädd och festa in natten med gastar och sexiga bartenders.

WONK Stockholm: Wonk Horror Story
I Stockholm är det Daniel Olsson på nedre våningen, Fagmaster Blix på övre och Admira Thunderpussy som värdinna. Det lovas läskiga clowner, sjukt bra musik och en massa otäckt heta bartenders.

Den sista festen – Club KG tackar för sig
Katja & Gunn firar ut klubbkonceptet Club KG med en Halloweenfest. Dj-brudarna bjuder på skön musik på stora golvet och i baren spelar Frida Stålnacke och gästande Krizzi with the K! Kom GÄRNA utklädd för här firas det ”american style-halloween!”

SLM
DJ från 23:00 och dresscode som vanligt!

Polari (Stockholm)
Gästande Lakuti spelar tillsammans med Staffan Lindberg. Hennes influenser är soul, funk och jazz men när hon spelar skivor är det Chicagohousen som är det tydligast framträdande elementet.

BeeBar Malmö (Malmö)
Med temat One Upon a Time inleds spökfirandet med Dj Maggie när Bee Malmö firar Halloween.

Halloweekend@Bee (Göteborg)
Spöka gärna ut dig hälsar Bee som kör fest med dj Dolly som bjuppar på den absolut rysligaste och dästaste partymusiken. Och i baren blandar Linus & Christo kvällens läskiga specialdrink, Trick or Treat för bara 99 spänn.

Take Queer (Umeå)
Sköna DJ:s och Orange Tema med kärlek, massa feeling och dans.

The Secret Garden
Stockholms senaste häng och festplats för HBT-are kör öppet som vanligt.