Kallt var det i början av säsongen, ruggigt var det i juli – men så kom vackraste av vackra augusti! Jo, inför höstens och vinterns mörker och kyla, lär det vara detta vi minns: Leo B. med Hattparaden, Invigningen och QX-juni-smyg med Robert Fux i sitt esse, söndagsjazzen med Söders Trio och Mathilda Mörk, legendariska klezmeraftonen med Sternfall och Nils Harning, Virpi Pahkinens strålande dans, oomkullrunkeligt legedariska Jonas Anderssons XXXL-Regnbågsrummet-fest, American Songbook med Malena Laslzo och Magnus Skogsberg, Daniel Mauricio och Johan D. Seil med vänner.
Och så alla sköna DJs: Pamela, Daniel Olsson, Marcus Ullmarker, Per Qx, Zak Ben, Erik Sjöwall Carldehn.
Men som sagt – det är inte över ännu riktigt. Graden Sessions fortsätter två kvällar till.
Fredag med Marcus Ullmarker och Pamela. Lördag med Daniel Olsson och på söndag från 16.00 är det bejublad repris med Gypsy Swing Quartet som spelar just swingmusik, och flamenco, bossa nova liksom bolero – allt med parisiska förebilder.
Glöm inte att köpa, ansvarsfullt, paviljongens eget vin så går slantar till Regnbågsfonden. Tips är att Systembolaget på Kungsholmstorg tagit in vinet så ni kan shoppa, ansvarsfullt, hela året om!
Och så efter denna sista sommarhelg går vi in i höstens mjuka sköna vindar då lugnet lägger sig över staden och flitens lampa lyster upp våra själar!
Ut i solen nu!