GÖTEBORG
Löningshelg betyder extra satsning hos BeeBar! Fredag Linus & Alex som styr såväl bar som musik och på lördag är det Dj DOLLY som får benen att skaka av vällust! Lördag blir dessutom förfest inför första advent. Mysfaktor 100.
Göteborg har likt Stockholm gayklubbs-jubileum på gång. Med sina 18 år på nacken har Gretas all anledning att slå på stort nu fredag kväll. Öppet till 05, 20% rabatt på menyn, Linda Gold och Antonina är värdinnor och musiken levereras av Dj Pete Love och Dj Wookie. Grattis!



STOCKHOLM/NACKA
Älskade klubben Venus i makalösa Nobelberget intill underbara krogen Urban Deli, har såklart öppet även denna helg. Fredag är det Touchdown med Dj Rasuul, liveframträdande av Makemake, Dj Rahma Omar och Dj Petter417. Lördag är det ”Femme-rave” med Dj Linnea från Berlin och DJ-gruppen Shequenzy. Öppet till 03 och 23 är åldersgränsen. På Venus möter ni gay- och queerscenens framtid!



Moxy Strikes again!

På lördag natt slits Stockholmspubliken mellan fem klubbar och fester förutom Venus.
Stor baluns blir det hos Moxy som flyttar festlokal från La Isla, tvärs över SanktEriksgatan till Klubb Blå. Lördag natt, galet med kvinnor av alla kön, Moxy-mingel-vernissage med Dj Mandi även kallad Amanda Önnesjö i loungen och på stora golvet spelar Zany till midnatt och därefter Fride. Barpersonal är a och o – och dessa är dreamteamet Jossan och Dani. Moxys Anna Högkil, som driver festen med Anna Ungh, låter meddela att mingelfotografer är på plats så ”kamma er”! Nå, vill ni inte bli plåtade är det såklart bara att säga nej.
Förköp via Tickster för 150 kronor annars 180 i dörren.




Jubileumsvecka har det varit i Sveriges två största städer och lördag kväll är det KingKongs tur att fira ett år i djungeln! Festen börjar hos Torget som ju firar 15 år denna vecka och samlar till ”Finalkväll de lux”. Efter fest i Gamla Stan blir det T-bana till Mariatorget där gorillorna står redo att ta emot med Makkan och Alex Waller som dirigenter.
Glöm inte blomsterkvastarna! Klubbfixare skall hyllas för att de ser till att vi kan ha det kul och får träffas utan att psykotiskt ha näsan pekandes in i mobiltelefonen!




Lördag bjussar dessutom på läderklubben SLM som har Dj Kinski och uppmärksammar kommande World Aids Day med 3-öppet, hela entrén (50 för medlemmar, 100 för icke medlemmar) liksom alla dricks och DJ-arvode som går till arbetet mot hiv/aids. På Tank, Kungsgatan, kör man öppet till 05 med bar och musik. På Wonk, Lästmakargatan, är det Thunder Rave kväll med Admira Thunder Pussy som leder Dragshow och Dj Daniel Olsson liksom Fagmaster Blix. Lördag är såklart Bitter Pills (ett år i veckan), Secret Garden, Urban Delis tre hak och Side Track redo att ta emot löningstrycket.

Stockholm lördag i QX GayMap

Det trycket känns av redan fredag natt då Wonk har Simon Schill på sin Thank God It’s Friday-kväll, Tank kör 5-öppet och Candy har releaseparty med Em, dvs Emelie Appelgren på scen. DJs är Alex, Makkan och Bernhard och värdinna såklart vackra Jackie.

Stockholm fredag i QX GayMap

För övrigt kan noteras att Stockholm har fått en gaysauna. Kors i taket! Premiär fredag kväll nere i Barnängen – östra Söder alltså. På tal om kärleksnästen så har Basement även fest nu i helgen. Underwear Party med ”hetaste musiken” och, just det, folk dansandes, bland annat, i bara mässingen!



MALMÖ
Alla älskar Malmö! Så är det. Och just nu älskar Jonas Gardell stan. På plats med hela gänget som gör showen Mitt Enda Liv. Fest innan och efter på Bee Bar såklart. Lördag kväll är det kvinnoklubben La Femme i källaren.
Och efterfest på lördag natt även på Wonk som lockar med Földes, Elecktra och Belinda alternativt hos SLM Malmö som har klubbnatt på lördag.



Moxy Strikes again!

PITEÅ
Det är grand final för Piteå Älvdalen Pride nu i helgen. Fredag är det regnbågsmässa och under lördagen seminarier och inte minst stadens första Pride-parad. Nå, det har varit Winter Pride i Piteå, med tillhörande parad, men nu satsar man på att bräcka Skellefteå Prides 2500 deltagare! Så på med vandrarskorna, upp i ottan och ut och visa regnbågsfärgerna denna sista Pride i Sverige 2015.
På kvällen blir det Pridefest på Stadshotellet. Dj Bernhard spelar och bästa, skönaste WAD-Girls står på scen.