– Erik fixar fest för amerikanska båthunkar & fortsätter med Glory

Glory har rullat på ett tag, hur funkar onsdagarna som festdagar i Stockholm?
– Onsdagarna har blivit en stor succé! Stockholmarna gillar att skaka rumpan, och det är kul att kunna erbjuda turisterna lite booty-shakers mitt i veckan. Det är många dansglada gäster som antingen inte fick nog i helgen, eller som inte klarar vänta helt till kommande helg med att släppa loss party lejonet i sig.

Den 27 kommer ett kryssningsfartyg in och då välkomnar ni de gästerna. vad förväntar du dig av den kvällen?
– Min båt är lastad med amerikanare! Den 27:e juli kör vi stort! Det kommer bli en ordentlig kick-off för Pride och en välkomstfest amerikanarna sent kommer att glömma.
Vi öppnar dörrarna till Berns’ Grand Hall så alla ska få plats med DJ Ryan Kenney från LA på scenen och lite överraskningar under kvällen.

Det anordnas extremt många fester under pride, varför ska man välja Glory?
– Jag tycker det är jättekul att det är många fester under Pride. Då finns det fler alternativ. På GLORY är alltid fokuset att det ska vara dansbart och en skön stämning hela kvällen igenom. GLORY bjuder på riktigt bra dj:s: På söndagen har vi som sagt Ryan Kenney, onsdag är det våran älskade hus-DJ Makkan som håller Berns Summer Club Floor varmt, medan Per QX lyfter terrassen ännu lite högre!

Ryan Kenney har spelat i rätt stora sammanhang?
– Ja, han har spelat på flera av dom största klubbarna i Hollywood, samt på privata fester för bland andra Elton John och David Furnish, Lance Bass och Perez Hilton. Han har gigs över hela värden och har spelat på stora event för Gucci, Nintendo, Absolut Vodka, Toyota och stora sport event. Han har en musikstil som Huffington Post förklarar gör kvällen till ”…en oändlig fest med alla dina bästa kompisar.”

Hur viktig är musiken för er och hur väljer ni djs?
– Musiken är A och O. Det är viktig at den passar gästerna så att alla känner att det varit en perfekt kväll och man knappast har kunna stå i ro, bara dansat på hela natten. Det är inte lätt alltid då alla har olika smak. Det är viktig att ha en DJ som håller sig till den musikgenrer som gäller, men har en personlig stil. En DJ som läser av publiken och tillpassar därefter, fast håller en röd tråd genom hela kvällen! Jag är extremt stolt över mina DJs!

Vad ser du mest fram emot under Pride?
– Den här Pride blir ju lite extra spännande då jag kör min egen klubb och har två stora GLORY-fester. Jag ser jättemycket fram emot förfesten på söndagen den 27:e och tänker skåla med så många jag hinner! Resten av Pride kommer jag göra vad jag älskar: stå i baren! Jag tycker det är fantastiskt kul att jobba med så många fina gäster, dom gör min kväll! Jag skakar loss i baren på Wild Wednesday GLORY – Pride Special och vidare under Pride-veckan på Candy och Closing Party på Le Bon Palais.

Vem är din drömgäst på Glory?
– Min drömgäst på GLORY är ni som kommer in, springer till golvet och bara vill dansa!