Ni kör extraöppet på Candy, vad händer dessa kvällar?
Bernhard:
Jeep, det blir extraöppet onsdag och torsdag och så closing party på lördag. Onsdag och torsdag kör vi två dansgolv med hits, schlager, RnB, house och allt som går att dansa till. Skön stämning lovar vi så klart, det är ju ”Crazy candy”. På fredagens XL har vi tre stora dansgolv, barer utomhus hela natten och just den galna stämning som Candy är känt för.
Peter: Under lördagen kör Candy ihop med Le Bon Palais och Stockholm Gay Club för att dansa ut Priden med flaggan i topp med vårt Closing party. I och med att fredagens XL fest inte helt ser ut som en vanlig Candy så kör vi på i vårat ordinarie format men maxat med alla våra tillgängliga ytor för för att kunna få in så mycket folk som det krävs. På lördagen kör vi rakt in i kaklet. Vi behåller baren utomhus även på lördag hela natten ut så man kan kyla ner sig och fukta strupen. Vi är rustade för en sista stor drabbning, våra djs är suppertaggade.

Ni kör fri entré onsdag och torsdag, hur kommer det sig?
Peter: Vi vill gärna hålla på vår tradition med att inleda veckan med att bjuda på entrén till våra trogna gäster och även alla de nya som anländer till stan som alla faktiskt inte har en mindre förmögenhet att lägga på att kunna springa på alla fester under veckan.
Det är något vi har gjort i många år nu och vi gillar den traditionen. På samma sätt som att vi varje år jobbar hårt på att generellt hålla våra entrépriser nere under Pride för att på så sätt försöka göra något för att ge tillbaka till gästerna.

Vilken låt känns som Candys prideanthem?
Bernhard:
För housegolvet säger jag The Weekend med Michael Gray men vi har ju tre dansgolv så frågar du Makkan eller Alex så har dom säkert sin egen Prideanthemlåt.

Satsar på på paraden i år också?
Bernhard: Jag ska för första gången på 16 år få vara helt ledig under paraden så jag ska stå på sidan av och heja fram alla härliga människor som går med. Jag kommer nog hoppa in bakom någon paradbil med bra musik och dansa hela vägen upp till parken!
Peter: Jag kommer att göra paraden i år i ett samarbete med King Kong och Stockholm Gay Club där vi kör ett gemensamt flak med gala, gala och åter gala. Troligen så har jag väl någon form av störning som tar på mig att göra det, men det är ju så himla roligt å andra sidan. Vi kommer givetvis kräva att Bernhard går i tåget bakom oss i paraden så vi kan hylla honom som vår egna lilla discodrottning, så vi kommer att hålla ett öga öppet efter damen och hennes entourage…

Bernhard du kör även i år en hysterisk avslutningsfest ihop med Navid, vad kan vi förvänta oss i år?
Bernhard: Lördagen är lite speciell, jag och Navid håller stor fest på Café Opera. Peter tar själv hand om Pride closing party på Candy. Jag och Navid pratade tidigt om att vi ville göra en galen avslutningsfest och i år föll valet på Café Opera och hela terassen inklusive en stor uteservering. Det blir fyra dansgolv, Rebecca och Fiona, massor med DJ’s så vi har verkligen täckt upp för alla musikstilar i år! Vi kan nog garantera en riktigt galen avslutningsfest för Pride 2015!

Var det nåt under avslutningsfesten förra året som gick snett som ni har lärt er av?
Bernhard: Det tog alldeles för lång tid i kassan och blev tekniskt strul som gjorde att många fick vänta lite väl länge innan de kom in. I år har vi förköp till Candy på fredag så det blir betydligt smidigare och med en egen ingång.