Du kör underklädesfest även i år, för den som aldrig varit där, beskriv!
– Underklädesfesten äger rum endast en gång om året, under Pridetorsdagen, och där dansar man som namnet antyder klädd enbart underkläder. Den började som en svartklubb i en källare för sju år sedan men har blivit så poppis att jag nu flyttar in den på Södra Teaterns Kägelbanan. Underklädesfeten är den enda festen i sitt slag i hela världen, eftersom den är öppen för alla sexualiteter, könstillhörigheter, kroppar och åldrar – och framförallt för att den är så glad. När folk tar av sig kläderna tar de av sig attityden!

Hur naken får man vara egentligen, finns det någon gräns för vad som räknas som underkläder?
– Fri tolkning. Fikonlöv vore ju kul, lite Edens lustgård liksom. Vi har haft alla möjliga tolkningar genom åren. Förra året kom två killar i samma kalsong!

Vem skulle du helst vilja se i vimlet av svettiga kroppar?
– Jag skulle vilja se Stefan Löfven i en stringtrosa. Det skulle bli kö till att gnugga sig mot honom!

Det blir Dragrace även i år, vilka utser denna druga?
– Vi har alltid en hemlig jury av välkända rappa käftar som väljer ut årets nya dragstjärna. Förra året var gladporrdrottningen Ylva Maria Thompson jurymedlem och i år bland andra Army of Lovers-stjärnan Dominika Peczynski med.

RuPaul söker drugor med parollen charisma, uniqueness, nerve & talent, vad är Mums Mums ledord?
– Sex, droger och rock n’ roll! Vi i Mums Mums gillar punkiga transor. Vi bryter alla dragshowens regler. Det behöver inte bara vara dragqueens utan gärna dragkings. Mums Mums Dragrace är öppet för alla som anstränger sig med en genomarbetad könsöverskidande look och är beredda att catwalka och mima för sina liv!

Victoria Wilson James kommer, vad kör hon för musik?
– Victoria är en av de legendariska sångerskorna i mitt musikprojekt House of Wallenberg. Tillsammans har vi gjort singeln Say It Ain’t So som släpptes av ingen mindre än Perez Hilton. Vi kommer uppträda med den live för första gången under festen på lördagen! Världspremiär! Victoria älskar Sverige och hälsar att hon ser framemot att träffa alla långa män.
SE VIDEON HÄR

Nåt annat du vill tillägga?
– När vi festar och vältrar oss i glitter så ska vi komma ihåg att det är friheten som är viktig att kämpa vidare för. Många i världen har inte den.