Ladda ner QX maj 2010 som PDF här

Adam Lambert
Amerikanska Idol-killen Adam Lambert har just nu en superhit med Whataya Want From Me. QX träffade honom när han var i Sverige och det blev ett öppet snack om alltifrån att kliva ut ur garderoben till vilka sexuella erfarenheter han har.

Två killar och ett band
För ett år sedan jobbade den ene i ett gatukök i Lycksele medan den andra pluggade på komvux. Idag är de Eddie och Rabih med hela svenska folket. Möt nybildade duon Rebound.

Dags för Sia?
Australiensiska Sia är aktuell med nya plattan ”We Are Born” i juni. Hennes souliga jazzpop har hyllats världen över och bland annat är Perez Hilton ett stort fan av hennes musik. Sia har också gjort en duett av Chris Isaak-låten Wicked Game med Peter Jöback på hans senaste platta. Privat är den blonda sångerskan tillsammans med JD Samson i Le Tigre och en stor förebild för många bisexualla brudar världen över.

Surfande flator
Inga sommarplaner? Vad sägs om att i år prova på ett sufingläger bara för flator?
Surf Zone anordnat av Women Zone Wales är ett evenemang som varje år drar
omkring 300 kvinnor i alla åldrar. Och du behöver inte ens gilla surfing.

10 guldkorn på HBT-GBG
HBT–festivalen i Göteborg har på bara några år lyckats skapa sig en helt egen profil. Lite smalare, lite smartare och lite gulligare än Pride-festivalen i Stockholm helt enkelt. Roger Wilson plockade ut tio guldkorn ur det späckade programmet.

Bonjour Paris
Bland bögar och baguetter i Paris. QX åkte till den franska huvudstaden över en helg.


19 frågor till Jessica Andersson
I årets Melodifestival gjorde hon succé med vackra balladen I Did It For Love, och i sommar åker hon ut på Diggiloo-turné med bland annat Alcazar och Markoolio. QX ställde 19 frågor till Sveriges snyggaste blondin, Jessica Andersson.

Botox, Vad innebär det? Magda testar
”Jag gjorde botox idag, och fyllde på läpparna med restylane. Känn”. Rösten viskar till mig inne på nattklubben. Jag känner på läppen. Man känner att det är något i den. Men det syns inte. Pannan är helt slät. Killen är ung. Det får bli vår hemlighet.