[image id="103993"]


Ladda ner QX augusti som PDF

Pride i vardagen: Eric Saade blir gay för Robert Pattinson
Hela Sveriges lille manspojke om hur mycket Pride han har i vardagen och varför han kan gå igång på Twilight-stjärnan Robert Pattinson. TV4:s Jenny Östergren talar om varför all form av intolerans är ”så jävla dum”, och vad döljer sig bakom hästsvansen på finansminister Anders Borg?

Louise Boije af Gennäs
Kvinnan som fick en hel generation att komma ut är tillbaka med en ny bok om det senaste decenniet. Magda Gad möter en förändrad Louise Boije af Gennäs i vad hon beskriver som sin bästa text hittills.

Miss Transexual och Mr gay Sweden 2010
Ingen Miss Gay-tävling i år, men för första gången avgörs Miss Transsexual. Vi träffar Asia Comendador som arrangerar tävlingen. Dessutom har vi plåtat årets åtta potentiella Mr. Gay Sweden. Vem bär krona vid sommarens slut?

Så klarar du ditt långdistansförhållande
Kärlek frodas på avstånd. Eller så dör den. QX djupdyker i distansförhållandets fallgropar tillsammans med Antonia, Sofie, David, Rikard, Andreas, Logan och Lars.

En radikal EU-minister med Svensson-liv
Birgitta Ohlsson, EU-minister och folkpartist, nybliven mamma med man och hund, har länge utmärkt sig som en av Sveriges största förkämpar när det gäller hbt-frågor. Varför?

24 timmar med Gary
Toalettsex, hjärtattacker och hotell som är som darkrooms. Mycket får man se under 22 år i luften. QX följer pursern Gary Wilson – New York, tur och retur.

The only gay in the village
Han är troligtvis den enda öppet homosexuella politikern i Mellanöstern och Sydostasien. Möt Sunil Babu Pant som på tio år fått Nepal att ändra uppfattning om hbt-personer.

La Clique
Planetens knasigaste kabaré kommer till Stockholm. QX pratar med Ursula Martinez som får näsdukar att försvinna – spritt språkande naken.

19 frågor till Mikael Wiehe
Som tonåring såg han homosexuella som äckliga män som runkade av varandra i pisskurer och buskage. Idag blir han glad åt Prideparader. Det började på en grekisk ö med en amerikan som förändrade hans liv… QX träffar Mikael Wiehe.

Dessutom:
Går vi bakom kulisserna på flatfilmen Kyss mig med Lena Endre och nya pjäsen The Pride. Vi reser till Dubai och har koll på Prides alla fester. Vi sågar Enrique Iglesias och Roger Wilson myntar uttrycket ”pridegnällspik”. Vi gillar American Apparels nya badlakan med nakna män på, Roy Fares bakar Pridebakelser och Andreas pratar om varför hans blogg är populärast på Qruiser. Plus!: Mian Lodalen. Fitness och hälsa. Hus, hem & homo. Och mycket, mycket mer!