Redan på Lördag intar den 26:e kl 20.00 intar Leo.B med vänner Mälarpaviljongen för en massa skojigheter och bra musik där hits och schlager är ledord! Det blir ”dragqueens, muskelpaket, smalisar och annat i en härlig röra!” enligt Leo själv. Livesjungande drugorna i Drugs sjunger unplugged, Miss Toby mimar till Perelli, Små Grodorna dyker upp och sexiga Miss Alex.F rockar loss live på bardisken.

Så, Leo, vad händer i år på fredagen i parken?
– Under dragfesten/Wigstockholm kommer sex utvalda draggrupper att uppträda med varsit härligt nummer och så kommer Babsan att framföra sin nya singel och jag kommer ”busa” på i min vanliga stil. Plus en och annan liten tävling,”grodstim” och ögongodis i badbyx!

Vad får dig att år efter år fortsätta, vad är drivkraften?
– Drivkraften är min stora kärlek till dragshow och lyckan att ”få klä ut sig”, och att hjälpa nya ”druvor”. Det är mitt kall här i livet!

Vad är ditt roligaste Wig Stockholm-minne?
– När en performancegrupp från Danmark pinkade mitt på scenen, inte så kul kanske..men hysteriskt och nervöst galet. Dom blev portade, utslängda från Pridepark och klättrade senare in med en stege över stängslet igen. Jag dör av skratt av det minnet.
– Ett annat kul minne för mig personligen var när jag fick hit superstar dragqueensen Candis Cayne och Miss Understood. Det var typ 2003… åhhh..så fab det var…..Vi hade fest hemma hos mig i stan och min granne bjussade på hembränt och Red bull.

Finns det någon trend i drugandet just nu?
– Överlag väldigt sura miner, tyllpannor och utstrålningen: ”F-n vad snygg jag ääär!”

Vem vill du helst se på din scen?
– På min scen vill jag helst se: Christer Lindarw of course! Och mina ”favvobögar” Peter Jöback och Jonas Gardell i min tävling ”Klackracet” vore underbart! Jag skulle satsa halva årets hyrpengar för det racet!

Vad ser du mest fram emot under Pride?
– Jag ser mest fram emot söndagen, när jag åter igen kommer köra ”Rebellbingot” med mamma Eva på hemlig plats i Stockholm City! Platsen meddelas via min blogg: clubpigalle och på instagram: leosexy …

Uppställning Wig Stockholm 2014:
Fashion pack (Örebro)
Tranzmission (Göteborg)
Drugs (Stockholm)
Diamond Dogs (Stockholm)
Acid queen (Stockholm)
Babsan (Gävle, Stockholm)