Eurogames Stockholm bjuder in till pridemingel

Sommaren 2015 kommer Stockholm stå som värdland för det stora hbtq-idrottsevenemanget Eurogames. Redan nu är det fritt fram för folk att anmäla sig men är du inte så uppdaterad på vad exakt Eurogames står för bjuder de nu in till ett mingel där du kan ställa alla dina frågor.
– Vi anordnar minglet på Bistro By Adam eftersom vi vill bjuda in till en heltrevlig kväll där vi ger framtida deltagare, volontärer och folk som bara är lite nyfikna på evenemanget en möjlighet att på ett avslappnat sätt ställa frågor till oss och samtidigt ha möjligheten att njuta av en god drink och gott sällskap av oss och andra, säger Simon Öhrlin som är Säkerhets- och volontäransvarig.
Vilka är välkomna?
– Alla är välkomna, om du inte varit nyfiken på evenemanget tidigare så garanterar vi att du kommer vara det när du går därifrån.

Nu är det nästan exakt ett år kvar tills det drar igång, hur ligger ni till med förberedelserna?
– Förberedelserna går bra och även om de flesta har semester för tillfället så jobbar vi för fullt med flera intressanta samarbeten som håller på att bli färdiga samt en del jippon kring årets Pride och en massa annat. Vi kommer bland annat att gå i paraden, där vi hoppas på att många ansluter sig till oss, alla är välkomna att gå med oss!

Men om man inte hinner ta sig till minglet imorgon kväll så finns det alltid andra sätt att komma i kontakt med de ansvariga.
– Jadå, vi är mer eller mindre alltid tillgängliga för de som vill engagera sig eller komma med godhjärtade initiativ och tankar. Gå gärna in på vår hemsida och kika och klicka runt lite och om du fortfarande har frågor så kommer vi vara på i Prideparken på torsdagen, men annars finns vi alltid tillgängliga på våra mail som finns listade på hemsidan.

Fotnot: www.eurogamesstockholm.com

Simon Öhrlin som är Säkerhets- och volontäransvarig på Eurogames Stockholm