Déjà Vu – den nya klubben för killarna

Blandklubben Switch lägger ner och istället öppnar den renodlade bögklubben Déjà Vu upp dörrarna på Lästmakargatan 8. Samma lokaler som Switch, fast nyrenoverade. Klubben riktar sig till män som gillar män och vill försöka tillhandahålla en säker miljö för killarna där de kan dansa, ragga och släppa loss utan att det finns massa tjejer runt dem.
– Klubbklimatet i Stockholm just nu för gayfolket är ju faktiskt ganska bra, men vi ser att det inte finns någon klubb som riktar sig enbart emot bögar, vi kommer gå ut stenhårt med att bara fokusera på män som gillar män och det för att ge en tryggare miljö att ragga samt att det blir roligare att festa med likasinnade, säger Andreas Karlsson, klubbarrangör.

Läntmakargatan 8 har en historia av gayklubbar och därför valde Andreas Karlsson och Eric Zetterman att fortsätta köra i de lokalerna.
– Namnet Déjà Vu valde vi eftersom Lästmakargatan 8 är ett ställe många har festat på genom tiderna. Tre stycken gayklubbar har ju redan legat just här under Dragans tid. Tobbe hade Zipper, Navid hade Gay Star Disco och vi hade Switch.

Genom att hålla lokalerna väldigt mörka vill de försöka uppnå en mystisk och spännande stämning och det utlovas något för alla smaker.
– Vi kommer såklart ha tre stycken dansgolv och premiärdansgolven och premiär-dj’s är: SCHLAGER/NOSTALGI – Alexander Waller (Wonk, Candy, Zipper), GAYHOUSE – DJ Erixo (Club Queer), DEEPTECH – Andreas Romanos (Magenta, Pure).

När: Lördag 16 augusti
Tid: 23-05
Var: Lästmakargatan 8

Klubben hade ett eget flak i Prideparaden.