– QX oktober: Silvana Imam & Beatrice Eli är svensk musiks hetaste par


Ladda ner QX oktober 2014 här

Sveriges hetaste artister?

Silvana Imam är stjärnskottet som är på väg att ta över Sverige och som blev Årets Flata på Stockholm Pride. Beatrice Eli tillhör eliten inom den svenska musikscenen och gjorde vårens hetaste flatanthem med låten ”Girls”. QX har träffat Silvana och Beatrice i ett samtal om förebilder, musik och om att komma ut. Flatornas nya älsklingar, som dessutom är ett par, har dessutom exklusivt plåtats av Elisabeth Ohlson Wallin för QX.

Tre dagar, tre stadsdelar – London
QX Ronny Larsson har besökt Shoreditch, Vauxhall och Soho för att ta del av de bästa delarna av gaylivet under fredag, lördag och söndag. Upptäck en ny sida av den brittiska huvudstaden.

Ljung: Marcus Larsson
Mannen bakom populära klädmärket Ljung heter Marcus Larsson. Här berättar smålänningen mer om sin väg mot toppen och lättar både på hjärta och kläder…

Fanny!
En av höstens Idoler heter Fanny de Aguiar och är flata. Klart vi ville veta mer om Favvo-Fanny.

Anton är Mr Gay
Anton Ljungberg är 19-åringen från Lund som under Pride utsågs till Mr Gay 2014. Vi tar reda på lite mer om honom i detta oktobernummer.

Europgames 2015
Om tio månader är det Eurogames i Stockholm. Vi samlade ett gäng homos som kommer att synas under det stora sporteventet för HBTQ-personer.

Lars Lerin
Konstnären är aktuell med en ny utställning. QX har träffat honom och Junior i deras värmländska hem.

Höstmode!
Möt hösten i en av Europas storstäder. QX modeexpert Niklas Berglind har samlat ihop höstens största modemåsten.

Dessutom ger vi högsta betyg till en ny popbrud, firar 30 år med flanören Sapphonia, presenterar en ny amerikansk bög i tv-succén Allt för Sverige och mycket annat…