⁃ Oops! We Did It Again, utbrister Lotta Nordlander till QX.
I årtionden har de drivit olika vattenhål för stadens queers. Först gayklubben Häcktet vid Bysis torg, sedan restaurangen och baren Roxy vid Nytorget. När den efter nio år stängdes i slutet av 2012 blev det tomt tyckte många av stammisarna, och inte bara de. Även Lotta Nordlander och Anna Classon har saknat barvimlet. Lotta säger driva krog är som en drog för henne.
⁃ Jag älskar känslan att fylla ett ställe med människor, heniskor, som betytt något i alla år och som förstår, älskar och uppskattar det man gör. När den känslan kommer så handlar det om att greppa den och blicka tillbaka på allt som var fantastiskt, bli beslutsam och göra något av det.

Både känslan och rätt lokal infann sig och nu jobbar de tillsammans med att göra den idealisk. Med på tåget är också den tredje delägaren Sofia Scherman. De hoppas att den nya baren Bitter Pills kommer vara dirty, galen och lagom slampig. Dessutom ska det finnas plats för sång och humor.

⁃ Vi kommer ha en scen som bör utnyttjas! Vi hoppas på en blandning av underreden, skägg och läppstift, kjol och snickarbyxor, gärna på en och samma person. Snopp och snippa, allt i ett om så önskas. Dramaqueens, butch, femme och björnar. Vi kommer leka med könsroller och stoppa upp allt Stockholmsvitt någonstans där det passar bättre!

Lotta Nordlander berättar att till skillnad från Roxy kommer fokus att ligga på baren, men att de inte kommer tumma på kvalité gällande den mat de serverar. Bitter Pills kommer öppna i slutet av november.

⁃ Det brinner i magen och det är svårt att sätta ord på alla känslor. Men om jag ska försöka så känner vi oss euforiska och förälskade i känslan. Vi älskar mat, dryck och cocktailen av alla som vi hoppas ska komma till oss.