Det är bråda dagar i QX Shop just nu. De sista julklappsköpen gör att vi får plocka och packa som värsta Disney-tomten! Men nu är det hög tid för senkomna julshoppare att lägga sina beställningar så posten hinner med att leverera!
I tisdags kom en ny sändning av senaste modellerna från Andrew Christian. Arena heter en av de nya linjer de släppt och dessutom har vi fått in ett gäng nya färgglada BLOW! som brief, boxer och jocks.
Så varken pappa, brorsan eller maken behöver bli utan några fräcka modeller i år.

Och för mamsen, syrran eller frugan kan vi tipsa om de populära sjalarna i Pashmina-tyg. Regnbågsfärgade såklart och de finns i två utföranden, antingen som traditionell sjal eller som en sjal sydd som poncho. Dessutom finns en vacker och superskön sjal i Viscose i lager liksom en i 100% bomull.

Skall du klä granen nu i helgen hinner du med att beställa våra regnbågsfärgade kulor i flera olika modeller. Släta, räfflade och söta snögubbar med regnbågshattar! Missa inte heller att Stockholms Gaykör har spelat in en skiva med julsånger och att det i vår avdelning med böcker såväl finns tips om hur man blir lesbisk som en radda mastodonta böcker med snygga herrar.

Posten hämtas vid 13 varje dag. Beställer du i tid innan dess så hinner vi få iväg dina paket.
Skynda fynda helt enkelt bland våra hundratals varor i QX Shop. Länk här.