Gaypuss på McDonalds utreds

23-åriga Matthew Dummigan åt lunch på en McDonalds-restaurang i Storbritannien och gav en av sina killkompisar en puss, då blev han uppläxad av en säkerhetsvakt.

”Får vi inte visa en gnutta kärlek?”
Säkerhetsvakten ska ha sagt att de båda killarna inte fick pussas på restaurangen. Dummigan ska då ha ifrågasatt detta och undrat om det vore okej för en kvinna och en man att kyssas där istället. Dörrvakten ska då ha sagt: Ja.

– Det var hemskt, han sa att jag fick andra gäster att känna sig obekväma. Homosexuella kan gifta sig, men ändå blir vi uppläxade om vi visar en gnutta kärlek, hans attityd var så förlegad, säger Dummigan, detta rapporterar Leicester Mercury.

Säkerhetsvakten avstängd
McDonalds ser allvarligt på incidenten och har nu stängt av säkerhetsvakten i väntan på att saken ska undersökas. En talesperson för restaurangen sade:

– Vi är väldigt ledsna över det som Dummigan varit med om när han besökte oss. Vi håller på att genomföra en grundlig undersökning av incidenten, under tiden är säkerhetsvakten i fråga avstängd, detta rapporterar Gay Star News.