Ladda ner QX april som PDF

EuroGames
I augusti är det dags för EuroGames i Stockholm. Vi har träffat några av deltagarna, bland annat omslagspojken Simon. Dessutom lite koll på vad som egentligen händer under dagarna.

Idrottsminister Gabriel Wikström
Pär Jonasson
har träffat vår idrotts minister och EurpGames-ambassadör Gabriel Wikström för att snacka EuroGames, homoidrott och varför han är så extremt poppis i Turkiet.

Chris Norell kom ut efter karriären
Chris Norell var ung och lovande och togs ut till den alpina juniorlandslaget redan som 14-åring. Därefter blev den skidgymnasiet i Åre och uttagning i det alpina landslaget tillsammans med Jens Byggmark och André Myhrer. Vad ingen visste då var att Christoffer smygläste QX så ofta han kom åt den och hade skaffat en hemlig sida på Qruiser. I över tio år behöll han sin hemlighet för sig själv. Men för tre år sedan tog han mod till sig och kom ut. Vi har träffat honom.

Magda Gad
För ett par år sedan var hon redaktör på QX, nu är Magda Gad världsreporter och rapporterar från världens mest utsatta och farliga platser. För Sara Lövestam berättar Magda om sitt brinnande intresse för att skriva om människor, och hur framtiden ser ut.

Melodifestivalen 2015
Tradition! Tio saker vi tar med oss från årets sexveckorsturné. Alltifrån usla Andra Chansen till grymma DinahNah och hennes heta dansare.

Gladiatorerna
Qx har följt med Gladiator-trion Toro, Pansar och Herkules in i omklädningsrummet. Dessutom har vi träffat superbrudarna Arrow och Bullet som inte alls har något emot kvinnlig uppvaktning…

Dancing Queen
Let´s Dance-favoriten Jonas Hallberg berättar om de nya fansen, Mexikoflytten och vem han egentligen dansar för…

Dessutomhar vi kollat in sportigt mode, lyssnat på Magnus Carlssons nya platta, sett en riktigt bra film med Ryan Reynolds och mycket mycket mer!

Ladda hem QX april nu!