Måns Zelmerlöw levererade helt fantastiskt bra när det gällde och tog alltså hem vår sjätte seger här nere i Wien. Han gjorde det med de tredje högsta poängen någonsin, bara sju poäng efter Loreens magiska seger 2012.
Sverige fick poäng genom hela omröstningen och till och med Italien, som nollade Sanna i fjol och var det enda land som inte gav Euphoria ett enda poäng, gav Måns tolvan.

Det var en spännande omröstning ändå. Vi låg aldrig sämre till än trea, men ett bra tag ledde Ryssland och när den ryska fredslåten till och med håvade in en tolva från Tyskland så skakade det faktiskt lite. Skulle vi sluta efter Ryssland?
Men nej, lagom till att hälften av alla länder hade lämnat sin poäng så tog Sverige täten och sedan blev vår marginal ointaglig. Programledarna utropade till och med Sverige till vinnare innan alla länder lämnat sina röster.

Måns seger är en riktig bedrift och det var tydligt att många länder inte kunnat värja sig för 28-åringens karisma. Vi fick tolvor från länder som Storbritannien, Australien, Slovenien, Estland, Norge, Finland, Danmark och Island.

Heroes hade redan innan kvällens program börjat klättra på flest europeiska listor av alla bidrag och kommer garanterat att bli en brottarhit i sommar. Så otroligt roligt och välförtjänt för Måns Zelmerlöw som drömt om att vinna ESC sedan han var barn, och som är en grym representant för Sverige.
När han vann lyfte han segerbucklan och sa att vi är alla hjältar vem vi än älskar och vem vi än är.

Efter Måns kom alltså Ryssland med den svenskskrivna fredlåten A Mllion Voices och Italien hamnade på en tredjeplats. Det var dessa tre länder det handlat om hela veckan och det var tydligt att Europa höll trion som de bästa låtarna då alla tre tydligt tog täten från första röstavlämnarland.

Sist? Värdlandet Österrike delar jumboplaceringen med Tyskland och den osmickrande titeln nollpoängare.

Nu väntar fest med Måns och den svenska delegationen hela natten och vi hoppas innerligt att ni alla firar hela natten var ni än är. Det kommer att bli en magisk natt!

FY FAN VI GJORDE DET!

Så här slutade ESC 2015.

1. Sverige
2. Ryssland
3. Italien
4. Belgien
5. Australien
6. Lettland
7. Estland
8. Norge
9. Israel
10. Serbien
11. Georgien
12. Azerbajdzjan
13. Montenegro
14. Slovenien
15. Rumänien
16. Armenien
17. Albanien
18. Litauen
19. Grekland
20. Ungern
21. Spanien
22. Cypern
23. Polen
24. Storbritannnien
25. Frankrike
26. Tyskland & Österrike