Hallå Justin, vad fick er att starta ett gemensamt Instagram-konto?
– Till en början startades det för att vi gör så mycket ihop. I början hade vi ett par hundra följare, mest vänner och bekanta, Sen började det rulla på och vi ville dela med oss av vårt förhållande på Instagram. Det var ett slags statement, att visa vårt liv ihop under alla diskussioner kring samkönade äktenskap i USA. Vi ville visa att vårt förhållande är precis som alla andra.

Hur länge har vi varit ett par?
– Vi har varit ett par i ett och ett halvt år nu. Det är lite stereotypt, vi vet, men vi träffades på gymmet (skrattar). Nick hade precis flyttat till Pittsburgh och han började träna på samma gym som mig. Vi började träna ihop och blev bra kompisar. Sen började vi hänga utanför gymmet och så övergick det i något mer.

Nu har ni över 220 000 följare, är ni förvånade?
– Ja verkligen! Vi är extremt ödmjuka inför den respons vi fått och så tacksamma. Det är dessutom så häftigt att komma i kontakt med så många människor världen över.

Finns det nåt ni inte delar med er av på Insta?
– Vi delar med oss av mycket, men Instagram är intressant just för att det bara är ögonblicksbilder. Vi skojar ofta om att vårt liv ser så mycket mer intressant ut på Insta än vad det egentligen är. Vi tycker själva att vi bara är två nördiga, videospelsälskande killar som då och då hänger på gymmet. Men ja, självklart lämnar vi det som händer i sovrummet utanför Insta (skrattar).

Ok, tre saker som ni gillar hos varandra!
– Tålamod, engagemang och fånighet. Tålamod är nog viktigast, att lyssna och vara lyhörd. Engagemang är också viktigt eftersom vi är ett monogamt par i ett samhälle där hela gaycommunityt felaktigt framställs som översexualiserat och promiskuöst. Och fånigheten…vi har väldigt kul ihop och säger ofta att om folk skulle se oss nu så skulle de tycka att vi var galna. Vi älskar att vi kan visa våra rätta sidor för varandra.

Vilken kroppsdel är ni mest nöjda med?
– Vi är stolta över det hårda jobb vi gör i gymmet. Med det sagt så är ingen perfekt. Vi ser också fel och brister, även om andra kanske inte ser dom. Det viktigaste är att älska sig själv, det är som RuPaul säger ”If you can’t love yourself, how the hell you gonna love somebody else?”

Har ni nåt tips till andra par, vad är nyckeln till ett bra förhållande?
– Alla bråkar och diskuterar. Bara för att man gör det betyder det inte att man har ett dåligt förhållande. Bråk betyder inte att förhållandet är slut, snarare motsatsen. Det betyder att ni båda bryr er tillräckligt mycket för att jobba er igenom något svårt. Ta ett djupt andetag, kom ihåg hur mycket du älskar personen framför dig, och välj dina ord med omsorg. Det är tuffa tider som visar förhållandets styrka.

Du nämnde att ni är monogama. En del bögpar kör på öppnet förhållande, vad är er inställning till det?
– Vi får ofta frågan om vi är monogama och det är vårt val. Ett val vi båda är nöjda med. Vi är har ett bra sexliv och det är ett lika stort äventyr som andra delar av vårt liv. Meed det sagt, alla förhållanden är olika och folk dömer ofta andra för att de själva inte lever likadant. Det är ju urdumt! Om ett par har ett öppet, och ärligt, förhållande så är ju det fantastiskt. Alla är olika och det respekterar vi. Vi känner bara att monogami är bäst för oss.

Vilka är de största utmaningarna för gaycommunityt och varför?
– Två stora saker: Att fortsätta kampen för våra rättigheter, och hur vi är mot varandra.
Som bögar och medlemmar av LGBT-communityt så kan vi inte sluta att slåss för rättigheter för de runt om i världen som inte kommit lika långt som oss. Att så många platser anser att kärlek är brottsligt är så sorgligt. Vi får inte bli självbelåtna, särskilt inte här i USA eller länder som ger oss de rättigheter vi förtjänar, efter de senaste framgångarna. Kampen är inte över än. Det fortsätter hela tiden.
Nummer två: Bögar är vidriga mot varandra. Man dömer varandra genom hur vi ser ut, hur mycket pengar man har, vilken ställning man har i samhället… Det är löjligt. Vi har kämpat för våra rättigheter i så många år och så tar vi kål på varandra inom gruppen. Det är ju vansinne. Vi borde alla bli bättre på att respektera varandra, även om vi inte tycker likadant. Och om man inte håller med, så kan man lika gärna vara tyst.

Följ Justin & Nick på Instagram