Vad händer?
Vi kommer ha kalas så klart! Det blir nånting gott att skåla med till våran första gäster. Våra hus-DJ:s Makkan och Alex Waller kommer spela under kvällen och Heinz och älvorna är på plats. Vi fortsätter även men insamling till Movember Foundation som vi har samlat in pengar till dom senaste lördagarna.

Hur sammanfattar ni det här året?
– Det här första året har varit över all förväntan och allt i ett galet tempo. Vi har fått en underbar respons på vad vi gör och är enormt tacksamma! Vi alla som jobbar på klubben har verkligen blivit som en enda stor familj tillsammans med alla våra gäster.

Finns det nåt som kommer att förändras framöver?
– Klubben har under året genomgått ständiga förändringar och ser vi behovet av att ändra nått så tar vi tag i det. Vi har senaste tiden fräschat till och fixat lite extra så att det ska bli snyggt till 1-års dagen. Vi försöker alltid vara lyhörda inför våra gäster om det är saker som behöver förbättras eller ändras.

Vad gör er så framgångsrika?
– Vi tror mycket är vunnet i den kravlösa stämningen på klubben som uppstår i kombinationen av våra härliga gäster och den välbekanta personalen som jobbar på klubben.

Vad önskar sig King Kong i födelsedagspresent?
– Det enda King Kong önskar sig är glada gäster och fulla dansgolv! Och bananer, ballonger och partyhattar!