Här kan du rösta till GayGalan 2016

Miriam Bryant
Redan från första avsnittet av höstens säsong av Så mycket bättre var det solklart att Miriam Bryant skulle bli årets stora stjärna. Med hittigt snygga tolkningar, en självklar personlighet och en kaxig men ödmjuk nyfikenhet blev hon favoriten i årets omgång av tv-succén. Alla Miriam Bryants tolkningar har haft toppplaceringar på listorna och just nu ligger fyra låtar topp tio på iTunes, One Last Time toppar Svensktoppen och fem tolkningar ligger topp20 på Spotify.

Nomineringarna till QX Gaygala 2016
Nu är nomineringarna till 2016 års Gaygala klara! Klarade din favorit trycket? Vilka kategorier har utökats till fem nominerade? Svaret får du i QX.

De leder QX Gaygala!
De har aldrig lett Gaygalan tidigare men är väl bekanta ansikten för HBTQ-publiken…

Cate Blanchett är Carol
Oscarsvinnaren är aktuell i lesbiska dramat Carol som har premiär på juldagen. Vi har en färsk intervju med henne.

King Edward
Edward af Sillén är superhet just nu. Han ligger bakom idé och manus till filmen En underbar jävla jul, Han har regisserat och skrivit manus till Alcazars succéshow Disco Defenders, regisserat Stockholmska teater- och musikalsuccérna Cockfight och Förklädet. Och nu väntar Melodifestivalen och Eurovision. Båda med manus av Edward och hans kollega Daniel Rehn. Rubriken Mannen bakom allt är inte långt borta…

Dessutom: Bögen som vill bli Iraks första premiärminister, HBTQ-program för 4-5-åringar, krönika av Mina Lodalen och mycket annat!