Vad ska du göra här på QX.se?
– Jag ska svara på frågor och skriva om sex och sånt som har med sex att göra.

Hur kommer det sig att du kan så mycket om sex?
– Sex är så otroligt spännande och intressant att jag alltid har försökt lära mig mer om det. Till och med mitt första sommarjobb var som sexualupplysare och jag har fortsatt jobba med det på olika sätt sedan dess. Till exempel föreläser jag och håller workshoppar om sex. Och så har jag läst klinisk sexologi på universitetet och skrivit Stora sexboken för tjejer som har sex med tjejer som kom ut i somras på Normal Förlag.

Kan du svara på frågor från killar också?
– Självklart, jag svarar på frågor från alla QX.ses läsare, homo, bi, nyfikna, killar, tjejer, nybörjare, erfarna och alla andra som vill veta mer om sex. Jag har koll på det mesta och det som jag inte vet tar jag reda på.

Vad vill du helst ha frågor om?
– Jag vill ha alla möjliga frågor om sex och sånt som har med sex att göra, om sådant som många funderar över och sånt som kanske inte så många har tänkt på.

Vilket är ditt bästa sextips?
– Mitt bästa tips är att utforska sig själv. Inte bara sin egen kropp utan också den egna sexualiteten. Genom att fundera på vad man tänder på, skulle vilja testa, vad man fantiserar om och hur det känns i kroppen kan man lära känna sig sin egen sexualitet bättre och hela tiden upptäcka nya häftiga saker som man kanske inte tänkt på förut. Och så tycker jag att man ska öva sig på att prata om sex, då blir det lättare att få bättre sex!

Vad ska man göra om man vill ställa en fråga?
– Mejla mig! Min mejladress är [email protected]. Dessutom kan man gå in på klubben Fråga Malinda på Qruiser.

Fråga: Jag vill ha tjejsex – men är inte lesbisk!