– QX Shop har genom åren gjort sig känd för ett enormt brett utbud av olika regnbågsprodukter och tveklöst är flaggorna i olika storlekar och utföranden våra mest populära artiklar, berättar QX VD Jon Voss.
– Samtidigt har vi också velat erbjuda andra populära produkter i gayvärlden och bland dessa underkläder som riktar sig speciellt till gaykillar. Nu när QX Shop fått ett nytt utseende, utökat med en engelskspråkig och en finskspråkig version och vi kunnat lägga till fakturaköp via Klarna kändes tiden mogen att ytterligare utöka sortimentet.
Sedan en tid tillbaks har C-IN2-kalsonger sålts via QX Shop och under vintern har utbudet ökats med Colt, Pistol Pete, GBGB och det allt mer populära märket Jack Adams. Kalsonger som är lite mer vågat skurna, snyggare gym- och shorts och så klart jock straps i allt från billigare standard-utförandet från klassiska sportmärket Bike, till mer påkostade i material och stil.
På den tuffare och fetisch-inriktade fronten är det nya Cellblock 13 som är nytt och som redan sålt bra i QX shop.
– Lite extra kul är att vi med tanke på intresset för rugby i den svenska gayvärlden fått in den brittiske rugbyspelaren Ben Cohens eget märke Bluebuck. Där delar av intäkterna går till hans ”Stand Up”-foundation som arbetar mot mobbning och homofobi i idrotten, säger Jon Voss.

Under måndagen kom så den första sändningen av de fräcka kalsongerna och badbyxorna från det kaliforniska varumärket Andrew Christian till QX Shop. Utmärkande för Andrew Christians stil är, förutom de mer än populära reklamvideor som sprids på nätet, att de sys för att inte pressa ihop fronten på killar, utan istället sluta hymla och sy så det är bekvämt att bära kalsonger.
– Vi har börjat med några av de helt nya modellerna och som med de övriga märkena känner vi oss för vad våra kunder gillar och hur vågade svenska gaykillar är, säger Jon Voss som också kan konstatera att shoppen sedan den fått nytt utseende med hjälp av E37.se ökat omsättningen med 40%.
Hela shopen, med allt från armband och böcker till kalsonger och koppel för hunden, hittar du här.