”Vi hade aldrig börjat prata med varandra utan QX”

Vad minns du om er första kontakt på Qruiser?
– Hon skrev till mig och sa att det var kul att se ett känt ansikte. Bor man i en liten stad så är utbudet är inte jättestort, hon spelade fotboll och vi kände till varandra. Jag var väldigt rakt på och svarade ungefär: Du är snyggast i stan. Jag blir nästan generad när jag säger det nu, det var väldigt olikt mig att säga något sånt, men det funkade. Vi började prata och det ledde till vår första dejt, säger Cássandra.

Vad minns du om er första dejt?
– Vi träffades redan efter en vecka, vi möttes vid busstationen, ja det var nog kärlek vid första ögonkastet, sen gick vi hem till henne. Vi tittade på en tecknad film, Björnbröder, och pratade om livet. Jag är ju ingen partypingla så det är en sån lyckoträff att jag träffade Angelique, annars hade jag kanske levt ensam.

– Vi blev tillsammans efter 3 veckor, och jag flyttade in med henne nästan direkt, jag ville inte hålla på med något trams utan ville ha det på riktigt. Jag frågade henne: Du vet väl om du är kär i mig eller inte?

Nu är ni gifta och har en son, vad kan du berätta om era bröllopsbilder?
– En kompis till oss tog bilderna, det var en sommarkväll och det hade regnat under dagen, men mot kvällen sprack det upp och blev soligt. Det kom en regnbåge och alla började skrika: Nu får vi skynda oss, det var en fantastisk kväll.

Tänker du tanken ibland: Tänk om vi inte börjar skriva till varandra! Hur känns det?
– Ja det säger jag ofta, tänk så hade vi inte tagit steget och börjat skriva, tänk så hade jag missat dig, jag kan nästan få lite panik över det. Vi hade nog aldrig börjat prata med varandra om det inte vore för QX, säger Cássandra.

Nedanför finns några av parets bröllopsbilder: