Med humor, sex och en riktigt het kropp säljer Davey Wavey in sin verksamhet som fitness-expert. Spana in hans YouTube-kanal med en massa humoristiska videos och hans fitness-kanal.


Spartacus-guiden som just släppt sin 42:a utgåva har fattat galoppen och valt att ha Davey på sitt omslag. Det måhända lite gammalmodiga i att ge ut en guide en gång om året, med tanke på rotationen på gayställen, vägs upp av medvetna omslagsval och att guiden innehåller en massa extra info om länder och städer.
Totalt är det ca 22 000 listningar varav Sverige utgör fem lite torra sidor, medan efterföljande landet Schweiz kan stoltsera med 32 sidor fylld av listningar och lockande annonser.
Nu speglar det inte fullt ut skillnaden i utbud mellan de två länderna utan kanske än mer att Schweiz har en stor tyskspråkig befolkning och Berlin-producerade Spartacus-guiden har sitt starkaste fäst just i länder där tyska talas.
Så utöver ett hett omslag och minst sagt tunna Sverige-sidor, varför Spartacus som bok? Fortfarande säljs den faktiskt och det för att en genombläddring i lugn och ro i hemmet, utandatorns fladdrande ljus, inspirerar och ger landinformation. För mer uppdaterad info finns även Spartacus på nätet, med listningar liknande QX GayMap Online.


Glädje, regnbågar och blåsbubblor: Sverige är bäst enligt Gay Travel Index. Här en bild från Prideparaden 2010

Köp Spartacus 42 utgåva 2013/2014 i QX Shop