Det finns killar som likt mig aldrig skulle få för sig att ligga med en tjej. Sedan finns det också killar som olikt mig aldrig skulle få för sig att ligga med en kille. Och däremellan finns det en hel hög av killar som egentligen kanske inte skulle ha något emot att bli avsugna eller mer – av en kille. Inte nödvändigtvis homosexuella killar, utan snarare killar som känner att en varm mun är en varm mun.

Jag prövade därför under en period att flörta med killar på arenor utanför de mer konventionella. Det finns nämligen en värld utanför Qruiser, Grindr och bögklubbar – bara man vågar. Dock kan jag inte påstå att det var helt lätt, för i egenskap av kille kan jag spana in andra killar hur mycket jag vill – och det kan vi kalla något positivt med heteronormen. Eller i alla fall för han som tycker om att spana in andra killar. Men när tvivlet väl är bort och ens blick fortfarande är kvar började det hända grejer:

Tittar han verkligen på mig? Fy fan vad äckligt! Eller är det verkligen det? Man kanske skulle pröva på en gång?

Enligt min erfarenhet blir resultatet ofta ingenting alls eller precis vad man hoppats på, som när jag för en tid sedan – utan min telefon eller dator – genom en blick lyckades med just det… eller nästan i alla fall. Ni förstår, på varje gym finns där en kille som ALLA vill vara med – oavsett sexualitet. Därför valde jag killen bredvid honom till höger, och efter ett par blickar som sa mer än tusen ord och något i stil med:” Jag kan inte hjälpa om jag får stånd varje gång jag ser dig, jag kan bara be om ursäkt och hoppas du ska tar på det” gjorde han just det. Bara sådär.

En del killar vandrar denna jord för att få andra killar att ifrågasätta sin sexualitet, och är du en av dem – utnyttja det.

Andreas skriver krönikor för QX.se och vill du läsa tidigare krönikor och texter kan du besöka bloggen på Qruiser