Ladda ner QX augusti 2012 som PDF

Eddie på egna ben
Eddie Razaz har lämnat duon Rebound och står nu på egna ben. QX omslagsgrabb berättar här om framtidsplanerna, komma-ut-nervositeten, och det tuffa året han nu lämnar bakom sig.

Kloke Alexander
Han har kallats för Sveriges främste provokatör, Satanskyrkans överstepräst och Svensktoppens kung. Själv har han kommit på att han är flata. Möt Alexander Bard.

En heldag med Matilda
Matilda hörs i sex- och relationsprogrammet ”Ligga medP3”. Följ med på en heldag(och natt) med 25-årigaMatilda Berggren.

Äntligen Gabriel
En blond och glad kille med snygg solbränna och vita kläder.Det är nog bilden de flesta har av Gabriel Forss. Men det finns en annan bild också. Nu berättar han om sitt liv som kantats av mobbing, panikångest och självmordstankar. Han väljer nu även att berätta att han är homosexuell: ”Även om de flesta redan vet om det så har jag aldrig pratat om det. Förrän nu.”

Juliana siktar på OS 2016
Sommarens OS i London blirdet första där damerna får kliva in i boxningsringen. Sverigeettan Juliana Söderström fick stanna hemma. Nu laddar hon inför OS 2016 i Rio. Kanske får hon sällskap dit av en flickvän.

Simon – ung och hiv-positiv
”Sjukdomen har varit somen väckarklocka för mig”. Möt 25-åriga Simon som blev hiv-smittad för drygt ett år sedan.

Linda, Anna och Stefan.Tre sköna personer som alla har pride i sin vardag, Mr Gay Sweden-kandidaterna presenteras och vi besöker Buenos Aires, med mera, med mera i QX augustinummer 2012.