Naket med Lindarw och dansarna i nya QX


Ladda ner QX oktober 2012 som PDF här

Lindarw och pojkarna
Det var tänkt att det skulle bli en tack och farväl-show. Men efter några veckors planerande ändrades allt. Christer Lindarw var inte redo att tacka för sig. Istället blev det en nystart med en helt ny show, med ny ensemble och nya nummer. Och självklart – en ny succé. Showen på Hamburger Börs är After Darks mest påkostade show någonsin. Och den bögigaste.

Make it work!
”Jag tycker det känns lite Lena Philipsson-tacky när man syr sina egna kläder”. Så säger Sebastian, en av deltagarna i svenska upplagan av succéprogrammet Project Runway. QX samlade givetvis de blivande gayfavoriterna för att prata design, kritik och bäst klädda män…

QX möter Pia Sundhage
”Nu ska Sverige vinna.” Det är vad hela svenska folket hoppas på sedan det blev klart att fotbollslegenden Pia Sundhage kommer hem och tar jobbet som förbundskapten för damlandslaget. Hon har gjort frågan om kvinnors lika rätt till sin, men vill inte vara en homoförebild. QX:s Magda Gad har träffat henne hemma i Solna.

Dragkamp
QX bestämde sig för att lyfta fram många av de fantastiska dragqueens som finns i Sverige. Här presenterar vi 21 av dessa. Låt dragkampen börja!

Farväl min fantastiska fjäderboa
Krävande dagjobb, förlorade drugkompisar, ogillande pojkvänner eller kroppslig förändring. Tidigare tog de plats i strålkastarljuset på scener och klubbgolv men nu har divorna av olika anledningar lämnat den paljetterade tillvaron. Anders Backlund har sökt upp några dragshow-profiler som lagt peruken och pumpsen på hyllan.

Adam och Adam är Rasmus & Benjamin
Ingen kan ha missat att Jonas Gardell är aktuell med romantrilogin ”Torka aldrig tårar utan handskar”. I oktober sänds dramaserien med samma namn i SVT. QX-medarbetaren Nicolas Jacquemot träffade de två stjärnskotten Adam Pålsson och Adam Lundgren som gör huvudrollerna. Det blev ett samtal om homokamp, kärlek … och hårt gaysex.

Miss Gay Sweden 2012
I augusti korades en nästan gråtfärdig Louise till Miss Gay. ”Det var det bästa jag varit med om”

Dessutom: Robin Olsson i ny serie på TV3, Anna Benson är ambassadör för Rosa Bandet, Mian Lodalen från obehagliga ryssvibbar av DN, Kylie släpper skiva och högt betyg till filmen Laurence Anyways.