Ladda ner QX mars som PDF

Kakan
QX Maria Makar har träffat Sveriges coolaste flata, Kakan Hermansson, för en stor intervju om kampen mot homofobi och kvinnohat.

Ellen deGeneres
Hur gick Ellen från genombrottet via en totaldipp i karriären till toksuccé. QX reder ut den Oscarsaktuella talkshowvärdens karriär.

Top Model-Jonas
Superstylisten Jonas är tillbaka i en nya säsong av modellrealityn. Nu visas den fyra dagar i veckan och killar tävlar mot tjejerna. Jonas berättar om inspelningarna i Sydafrika, vad killarna bidrar med och ett minnesvärt besök på en gayklubb i Kapstaden.

Linnea Henriksson
…är tillbaka med en ny platta. QX Ronny Larsson har träffat henne för ett snack om succéer och gaysympatier. Han fick dessutom veta att hon redan varit med i Melodifestivalen!

Gaygalan 2014
Minns ni? Såg ni? Älskade ni? Det gjorde vi, och firar galan med ett stort fotospelcial.

Genusfotografen
QX Maria Makar har träffat Genusfotografen Tomas Gunnarsson som uppmärksammades i media för att hen delade ut pris till American Apparel som årets mest sexistiska annonsör.

Dessutom Tobias Karlsson, aktuell i Talang, Top-Models Sebastian, gay i Montenegro och så har vi sett AIDS-dramat Dallas Buyers Club och lyssnat på Sanna Nielsens nya EP.