Ladda ner QX september som PDF här

Mordiska Modus – en regnbågsfärgad rysare
Onsdagen den 23 september är det premiär för thrillerserien Modus i TV4. I serien, som bygger på Anne Holts böcker, syns bland annat Kyss mig-bekanta Liv Mjönes och Josefine Tengblad, samt Peter Jöback som i serien är gift med Magnus Roosmann.

33 saker du inte får missa i höst
Sommarens ljus är på väg att lämna oss, men misströsta ej. QX har listan med filmer, teaterföreställningar, musikaler, böcker, tv-program och annat som kommer förgylla våra dagar när höstmörkret faller.

Darins stora kliv
Under våren och sommaren har singeln Ta mig tillbaka gett Darin ännu en superhit. Och visst, Darins byte till svenska beror helt på Så mycket bättre.

Albin Flinkas
Albin Flinkas är möjligen Stockholms stadsteaters flitigaste medarbetare. I höst är Albin aktuell både med musikalen Cabaret och gaykomedin Cockfight. QX träffade Albin för att ta honom på pulsen vad gäller att bli typecastad som bög och hur det är att jobba med legendarer – men även med branschens skitgubbar.

Pappa genom surrogat
Eduardo Afonso har längtat efter barn i 20 år, förra hösten fick han två döttrar genom en ­surrogatmamma i Thailand. QX har träffat honom.

Mian & Sara
Författarfavoriterna jobber för första gången hop och åker på skrivarresa i höst. Följer du med?

Dessutom har vi träffat Years & Years-sångaren Olly Alexander, Erik Rapp, listettorna Little Mix,, Mats Strandberg som är aktuell med nya boken Färjan samt Atleterna-aktuella Carmen. Och så är vi först med att lyssna på Darins nya platta!