I QX novembernummer inför vi ett par nya sektioner, bland annat kommer vi i ”Gayskolan” att uppmärksamma både stora och små händelser som påverkat HBTQ-communityt. Vi ser också tillbaka på QX för 5, 10, 15 och 20 år sedan, och bjuder på nya spännande sektioner späckade med fakta och tips. Och som vanligt är tidningen även fylld med spännande intervjuer och annan intressant läsning:

We Love Lovato
23-åriga Demi Lovato har i sommar haft en superhit med Cool for the summer, skriven av bland annat Max Martin. Sångerskan slog igenom som skådis i på amerikanska Disney Channel och har sedan dess haft en framgångsrik artistkarriär med hits som Skyscraper och Heartattack. Hon är dessutom en stor regnbågskämpe…

”I varje möte var jag rädd för att bli avslöjad”
QX Maria Makar har pratat med Lina Axelsson Kihlblom som är skolchefen och superrektorn som har lyckats förvandla utanförskapsskolor till skolor där elever plötsligt börjat tro på sig själva och sina mål. Men få känner till Linas hemlighet…

”Jag umgås bara med extrema människor”
Han kan köpa ett par skor för 50 000 kr, har en garderob värd miljoner och kläderna han bär skapar uppmärksamhet under haute couture-veckorna i Paris. Dessutom driver han en pr-byrå, har skrivit bok, dj:ar, är stylist och svarar på mail snabbare än nån annan. Ändå drömmer han om att sitta på en ranch utanför Los Angeles och inte kunna bli nådd… Möt Sveriges hetaste fashionista – Fredrik Robertsson.

QX 20 ÅR
Vi kollar in historierna bakom 12 omslag, träffar två tjuoåringar som likt QX firar två decennier i år, visar upp alla omslag mellan 1995-2015, och berättar kul fakta från QX historiska arkiv.

Kak-kungen
QX har tagit ett snack med den sötaste bagaren i Hela Sverige Bakar, Peter Dahlberg.

Malta 12 poäng
QX Ronny Larsson har varit på Malta och delar generöst ut 12 poäng till det lilla öriket i medelhavet där man badar, festar och besöker inspelningsplatser från bland annat Game of Thrones.

Dessutom: Lena Philipssons nya platta låt-för-låt, IdolMagnus, QX-killen, mode, Sara Lövestams krönika och mycket mer!