Ladda ner QX februari 2013 som PDF

Swedish Schlager Mafia
För sjunde året i rad har QX samlat alla favoriter i Melodifestivalen och plåtat dem på ett eget sätt. I år är det på temat maffia. Det tvättas pengar, kortfuskas, hästhuvudhotas och den som inte sköter sig får klassiska maffiahotet ”fisk inslaget i tidningspapper”. Vilket betyder att ”you are soon sleeping with the fishes”…
Givetvis är stjärnor som Army of Lovers, Eddie Razaz, Sean Banan, Swedish House Wives och Rikard Wolff med, plus många andra.

Vanessa har pokerface
Möt Vanessa Selbst, pokerns lesbiska superstjärna. QX Maria Makar åkte till Bahamas för att träffa henne under en stor tävling. Det mynnade ut i en humoristisk och varm intervju med en riktig korthaj. Dessutom träffade Maria homosexuelle Jason Somerville som kom ut på Alla hjärtans dag.

Dragresan
Vad händer när ett gäng dragqueens drar ut på de amerikanska vägarna? Vi har bilderna från en färgstark resa som frilansande Erika Berglund varit med på.

Jonas Hallberg
Svenska Top Models even coach berättar om nya säsongen, gaylivet i Hollywood samt planerna på att öppna ett eget gayguesthouse i Mexico.

Roxette – ett band som aldrig går ur tiden
Maria Sörgjerd älskar Roxette och har skrivit boken I en underbar ballong om superduon som toppat USA-listan hela fyra gånger.

Dessutom:
Vad säger QX recensent Ken Olausson om Darins nya platta, flipp eller flopp? Vi har även sett teenkomedin Pitch Perfect och Oscarsnominerade Silver Liniings Playbook, som i Sverige fått usla titeln Du gör mig galen. Och så berättar vår egen kulturpugga Roger Wilson om hur han – en rabiat bög -blev smygis igen.