Så. Då var vi igång med Melodifestivalen 2013. Det är inte det roligaste starten om man ser till musiken då det är ett sjok med rätt trista låtar och smått ospännande artister. Tre akter sticker ut och det är definitivt dessa som slåss om finalplatserna: Yohio, David Lindgren och vår personliga favorit Anna Järvinen.
Det lämnar en biljett kvar till Andra Chansen och den kan tas av exakt vem som helst (utom Jay Jay Johanson). Men mer om dessa och deras chanser längre ner där vi betygsätter hala rasket.

Som tur är så är programmet betydligt roligare med snygga shownummer, kul repliker och ett bra tempo.
Gina Dirawi fortsätter att briljera som programledare och är tryggheten själv genom hela programmet. Hon är ett riktigt programledaress numera. Danny är charmig och strålar varje gång det kommer in musik i programmet. Om han så bara sjunger en låttitel så jublar publiken. Så då får man ge killen att det blir lite mycket tittande i manuskorten. Det är ju trots allt första veckan och första stora mötet med publik som Mello-ledare.
Den stora snackisen efter att programmet är slut borde bli det extremt snygga och väloljade numret om Dannys kläder. Det är internationell nivå på showandet som innebär gästspel av Lena Ph och Kristian Luuk och dessutom bjuder på Danny i halvnakna showkostymer. Helt klart årets ”Hela Sveriges fest”.
Dessutom inleds kvällens program med en fin hyllning till Melodifestivalen 2013.
Snyggt!

Men låt oss syna det programmet egentligen handlar om.
Musiken.
Låtarna.
Artisterna.