Måns om Plura-gate, vem som är mest tänd på honom och om han fått feeling än

Hur har veckan varit?
– Väldigt bra, hektisk men jag har verkligen njutit hela tiden. Däremot trodde jag inte att det skulle finnas så många Eurovisionbloggare (skrattar).

Vilken är den roligaste frågan du fått?
– Om jag ska ta med mig ”väggen” med den tecknade figuren ut om jag åker ut i Europa på turné. Det ska jag inte (skrattar)

Du släpper skiva i början av juni, hur låter den?
– Som ett mellanting av Heroes och min förra skiva ”Barcelona sessions”. Det är powerpop på engelska.

Hur många procent Cara Mia är det på skivan?
– Haha, två procent.

Hur känns det med numret inför finalen, sitter allt?
– Ja, det tycker jag. Ljussättningen är magisk och jag tycker vi fått till riktigt bra bildproduktion. Och framförallt är publiken verkligen taggad och sjunger med. Jag älskar det.

Väldigt många kvinnor (och bögar) bland journalisterna är flirtiga under intervjuerna med dig har vi sett. Är de andra artisterna lika sugna på dig?
– Det var väldigt mycket flirtande under välkomstfesten kan jag säga…

Så vem är mest kåt på Måns?
– Tysklands sångerska skulle jag nog säga (skrattar)

Och hur känns det att ses som en superstjärna här?
– Det har blivit lite superstar-feeling eftersom jag har utsetts till förhandsfavorit här nere. Väldigt många Head of Delegations har under veckan försökt att placera sina artister bredvid mig på fester så att vi ska kunna ta bilder ihop.

Okej, efter Metro-intervjun häromveckan där du sa att ”om du får feeling skulle du kunna bli kär i en kille” så vill vi ju veta hur bi du är egentligen?
– Jag har fortfarande inte fått feeling och det krävs nog rätt mycket tyvärr. Jag har ju aldrig fått feeling så här långt i mitt liv. Men jag ville ändå säga att jag är öppen för det om det skulle hända.

Efter vinsten i Melodifestivalen var det en del snack på europeiska sajter om det du sa i Pluras kök, hur har det varit här nere?
– Det har varit väldigt lite frågor om det. Jag tror att de flesta nu verkar veta vad jag står och att jag är otroligt ledsen för det jag sa. Men jag kommer fortsätta att be om ursäkt för det så länge det kommer upp.

Vi avslutar med en klassisk Schlagerprofilfråga: Vad ska du ha för kalsonger under finalen?
– Svarta Jockey-kalsonger.

Hur firar du om du vinner?
– Jag och Christer Björkman ska dansa på borden till Uptown funk, och så ska det drickas väldigt mycket alkohol. Det blir en väldigt glad fest kan jag lova.