– Det har varit fantastiska månader men jag måste gå vidare, berättar Navid Kabiri till QX om att han nu lägger ner Star Gay Disco.
– Jag har fått ett nytt toppenjobb som jag inte kunde tacka nej till.
– Har det med konkurrensen att göra?
– Egentligen inte och jag tycker alltid att konkurrens är nyttigt för då anstränger man sig extra mycket, svara Navid. Men jag kommer inte ha tid att ha en veckoklubb nu helt enkelt.
– Blir det fler Clean-fester?
– Ja det kommer det absolut bli och vi kommer fortsätta i samma anda med att göra storfester. Vi planerar att göra Gretchens Party i Göteborg under hösten och det blir en stor nyårsfest som följer upp förra årets succé på Göta Källare i Stockholm.
Navid Kabiri tog tidigare i år över lokalerna på Lästmakargatan efter att klubben Zipper inte längre fick vara kvar. Zipper öppnade nyligen på La Isla vid Västermalmsgallerian på Kungsholmen efter en sejour tillsammans med gamla Lino-kollegan ”Bernhard” i Kolingsborgs lokaler.
Navid Kabiri vill ännu inte berätta vilket hans nya toppjobb är men säger:
– Ni kan följa min blogg på mina nya äventyr!
Gayklubbandet i Stockholm erbjuder nu på lördagar fyra permanenta ställen, Zipper, Garage, Wide Open på Berns och SLM. Utöver det arrangeras fester av Klubb KG, nu på lördag med bandet Betty på scen, i omgångar MumsMums och så Cleans fester.