Ladda ner QX Maj 2013 som PDF här

Ung, gift och jävligt kär
Robert och Isak gifte sig förra året. Katia och Fredrika ska gifta sig i sommar. Vi pratar kärlek, bröllop och framtid med fyra killar och tjejer.

Mer sex med Robin
Efter en väl betittad och omtalad första säsong plus en gaygalanominering, är Robin Olsson tillbaka i programledarrollen för TV3:s 69 saker du inte visste om sex.

Så går det i Eurovision
I maj är det dags för Robin Stjernberg att försvara de svenska färgerna i Malmö. QX Schlagerprofiler samlade favoriterna Alcazar och Lotta Bromé för att bena ut hur det går under Eurovision.

Sveriges pridefestivaler
Dags att packa väskan. Nu börjar årets Pridesäsong. 15 pridefestivaler står för dörren runt om i Sverige i sommar. Först ut är Norrköping i maj och sist ut är Linköping i september. Här har du årets Prideguide!

Heta? De vet du

Efter ett par miljoner YouTube-visningar har ‘De vet du’ tagit steget till reality och blivit stjärnor i Kanal 5:s webbserie om bandet.

There´s a Newtown in Sydney
Stadsdelen Newtown visar upp en mer avspänd sida av festmeckat Sydney. Gayvänligt så långt det går, och en whippfaktor som slår klackarna i taket.

Dags för CinemaQueer
Precis som förra året så kommer CinemaQueer att äga rum i Stockholm under maj månad igen. Under 10-12 maj bjuds vi tre fullmatade dagar av film på Bio Rio och Barbro.

Dessutom:
Krönikörerna Sara Lövestam om sin ”lebbtourettes” och Roger Wilson börjar sin krönika med orden ”Det kommer en tid i varje barnlös medelålders bögs liv då det är dags att välja…”. Vi träffar Therese McDonald, ser fram mot Pink-konserten, lyssnar på Agnetha Fältskogs album och träffar homovolontärerna under Eurovision Song Contest.