Låten Love Yourself ingår i en kampanj som uppmuntrar män som har sex med män att testa sig för hiv.
– I bögvärlden blir det lätt allt eller inget. Antingen har man hivnoja och vågar inte ha sex, eller så skiter man helt i det och gör sex till något opersonligt. Jag tror på att veta sin status och ta medvetna beslut, inte att sluta ha sex. Men det är också viktigt med ett livsbejakande budskap, eftersom en positiv diagnos inte är en dödsdom, säger Petter Wallenberg.

Jwl B från den amerikanska rappgruppen Yo Majesty sjunger låten.
– Hon är en av mina favoritflator.

Det sägs ju att bakom varje framgångsrik man finns en kvinna. Bakom Petter finns massa lesbianer.
– Inte bara bakom utan framför också. Alla flator jag hänger med är ju högljudda jävlar som älskar att synas, haha! Jag har många flator runt mig. Och transpersoner, bögar, all of it. Jag tror som sagt på att hålla ihop. We are one!

Petter berättar att det betyder mycket att Universal släpper låten. Skivbolaget har stora marknadsföringsmuskler och kommer att lansera låten även utomlands.
– När världens största skivbolag fick höra låten började alla på kontoret att dansa till den.

Producenten har också fått äran att framföra sin låt på Stockholm Prides invigning.
Den här sommaren verkar vara din sommar.
– Summer of love 2013! Hädanefter är 13 mitt lucky number. Och än är inte sommaren över, för shit vad mycket skoj som finns kvar. Du kommer på alla mina Mums Mums-fester under Pride va? Jag lovar att bussa lite horny flator på dig!

Mums mums, som om du själv skulle uttryckt det.

Hur hinner du med allt du gör, driva klubbar, vara chefredaktör för tidningen Mums och släppa låtar? Sover du?
– Ja, jag ligger egentligen och sover nu, men jag har klonat mig själv, så att en robot som ser ut som Petter Wallenberg gör denna intervju, haha! Nej, men jag hinner därför att jag jobbar dygnet runt. Sova kan man göra när man kommer in på ålderdomshem.

Något annat du vill tillägga?
– Ja, I love you.