Ladda ner QX december 2013 som PDF

Här är lite ur innehåller i QX december 2013:

Rapp är redo
Erik Rapp har blivit Idol-Erik med hela svenska folket i höst. Vecka efter vecka har han imponerat på både juryn och tittarna. Nu är han redo att stå på egna ben.

Fantastiska Fredriksson
Marie Fredriksson blev Hedershomo 1998 när hon uppträdde på EuroPride, men vad det innebär vet hon inte…

Seger är vår
Hon har vunnit diamantbollen, blivit årets allsvenska spelare och har tagit hem titeln som årets mittfältare på fotbollsgalan. Hon är ingen mindre än Caroline Seger, och hon är vår.

Emil är en transhuman
Emil Almén har blivit något av en birollsmästare som nu är redo att axla en huvudroll i en långfilm. I alla fall om han själv får bestämma. Men först ska han göra debut som transhumanen Einar i SVT-succén ”Äkta människor”.

Vilka är Bögministeriet?
”Vår tagline är ”Vi representerar inte dig”. Vi är inte bögexperter på något sätt utan det handlar till hundra procent om egna åsikter och funderingar”.

Vem ska vinna pris på Gaygaaln 2014?
Nu är det dags att nominera era favoriter från HBT-året 2013. Här tipsar vi om folk, företeelser och annat som kanske kan håva in en gaygalanominering. Men för Guds skull, ni är så välkomna att nominera vad och vem som helst i övrigt. Ordet är fritt!

Nyckeln är här – sista delen i trilogin
Efter succéböckerna Cirkeln och Eld släpptes nyligen Nyckeln, den efterlängtade sista delen i Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgrens trilogi.

Bling Bling
Äkta paret Pehr och Richard Hante ägnar 6-8 veckor åt att julpynta sin våning på Kungsholmen. Vi har varit där.

Straight’n great: Kenny Solomons
ör tio månader sedan satt undertecknad i ett kyligt pressrum i Karlskrona under Melodifestivalen och bokade Kenny Solomons flygbiljetter så att han kunde komma till QX Gaygala och vara prisutdelare. Tio månader senare har Kenny lyckats skapa sig ett liv i Sverige. Han bor här, har träffat en massa nya svenska kompisar, exempelvis bästa polaren Andreas Lundstedt och framförallt, hittat kärleken i Alcazars Tess Merkel. Allt tack vare galakvällen på Cirkus.

Dessutom:
Roger Wilson tycker det är dags att någon sätter upp musikalen ”Efva – the Musical”, Mian Lodalen pratar HBT inför 300 elever i Norrland, David Levithan berättar om boken ”Two boys kissing”, vi har lyssnat på Robbie Williams nya skiva och sett den franska lesbiska filmen ”Blå är den varmaste färgen”. Och så har vi träffat killarna bakom nya gayställen ”Bistro by Adam”.