QX var en av de absolut första att visa sitt stöd för Ace då hon som relativt okänd tog plats på februariomslaget tillsammans med Sanna, Helena Paparizou, Linda Bengtzing, Shirley Clamp och Elisa Lindström. Två månader senare är hon namnet på allas läppar och uppträder ikväll på Stockholms nya festställe Wonk.

Du har blivit namnet alla snackar om efter Melodifestivalen. Finns det nåt speciellt ögonblick då du insåg att ”wow, tänk att låten blivit så stor”?
– Jag förstod att låten hade blivit stor när en äldre man, som kanske var i 70-års åldern, kom fram till mig och började sjunga på refrängen. Helt sjukt!

Du har blivit en stor flatfavorit genom din självklara coolhet och flirtiga kaxighet. Brukar du gå hem i flatkretsar?
– Jag är så tacksam för all kärlek jag får! Jag vet inte om jag har gått hem i de lesbiska kretsarna tidigare, men vad smickrad och glad jag blir om det är så! De har bra smak (skrattar).

Kommer du bara köra Busy.. i kväll, eller kör du nåt mer?
– Jag kommer köra ”Busy..” och låtarna från mitt EP plus lite nya saker…

Du känns som Sveriges mest nöjda tvåa nånsin. Finns det inte ett uns av ”fan att jag inte vann”?
– Inte ett dugg! Jag tror på att allting har sin mening…jag ska vara där jag är just nu. Att komma tvåa är för mig är riktigt stort och jag är jättestolt!

Till sist: Berätta kort om din Mello-outfit, var kom kläderna ifrån och hur tänkte du?
– Kläderna hittade jag och mitt team på Beyond Retro i Göteborg. Vi hade 20 min på oss att fixa nya scenkläder och vi hade tur när vi klev in i butiken. Byxorna var det första paret vi hittade och tröjan med en stor 7 på sig var ”a stroke of luck”!