Fredag
På gayklubben Candy är tre golv öppna denna långfredag: Pamela och Bernhard spelar house, Makkan spelar på BonBon-golvet och Emil Hellman sköter Candy Floss golvet.
Wonk är det hetingen Christoffer Földes som spelar på fredagskvällen – med eller utan linne!
SLM har Påskfest med Dj som startar vid 23.
Kvällen inleds såklart på gaybarer som Mälarpaviljongen (liten extra jacka rekommenderas denna dag), Torget, Side Track, By Adams eller vid Nytorget och Urban Deli!





Lördag
Slakthuset med nöjeschef Martin Johansson i spetsen satsar stort på Påskafton med en fest med Burlesque-tema. ”Gänget bakom Tripudium (Sara Lego och Sideshow Rob) och Martin Johansson har bjudit in ormtjusare, fjäderprydda showgirls, skäggiga damen och trollkarlar. I övrigt bjuds det bland annat på finfin techno från RØDHÅD, Y+M och Sebastian Edholm. Håll käften och dansa spelar hits i Rökeriet!” Tungt alltså och bra med Slakthusområdet!
På Zipper är det påskstängt denna helg men på Switch dit många unga och många dykes hittat är det tre dansgolv öppna och påsktävling utlovas! Dansgolven har musiktema Schlager & nostalgi, House respketive Dancehall & Reggaeton. Skönt med det sistnämnda lite mer ovanliga gunget!
Wonk som ligger runt hörnet sköts på lördag av Daniel Olsson i källaren Fagmaster Blix där uppe och Admira Thunderpussy som värdinna.
På SLM är det sportfest med strikt dresscode Sport! Ut och shoppa ni som inte redan fixat kläder till Snipers och Berserkers alla matcher! Dj för kvällen är housigt gungiga Pamela!





Söndag
På Torget spelar Leo B och showar loss innan det är dags att puttra utmed Söder Mälarstrand till Patricia där det kommer var extra röj nu när det är påsk och ledigt på måndag!