Hur fick ni Jake till programmet?
Johan: Christopher har två iPhones då hans adressbok är 84 GB. He is well connected, genom Christopher är vi ett steg från Obama.
Christopher: Haha, jag pratade med Daniel Skugge som jobbar med Navid och hade hand om Clean Groups gäster. Jake hade pratat med Detox som tyckte att det var kul att träffa oss och det hjälpte nog.
Robin: Christopher övertalade honom på krogen tror jag. Han vet verkligen hur man ska använda munnen…

Vad är ert förhållande till Jake?
Robin: Ett superfan! Scissor Sisters har ju gjort tidernas bästa gayanthem, ”Lets have a kiki”. Sen är han ju väldigt väldigt het. Mums.
Christopher: Innan förra veckan så såg nog mitt förhållande till honom ut som det gör för de flesta. Jag har alltid älskar scissor sisters musik och måste erkänna att jag var lite nervös inför mötet. Men sen träffade jag honom på en hemmafest under Pride och vi pratade en del och då märkte jag snabbt att han var supertrevlig och det var skönt att veta inför inspelningen av podden. Nu är vi bästa kompisar! Haha
Johan: Jag såg SS första konsert i Sverige och blev hooked. Så musiken först och främst. Nu har jag fått ett förhållande till Jake.

Var han som ni väntat er?
Johan: Som alla kändisar – kortare i verkligheten…
Christopher: Alltså, jag tycker att han var väldigt vänlig och noll diva. Det är ganska roligt, men det verkar som om ju större man är som ”kändis” ju mindre behöver man hävda sig själv.
Robin: Ja och nej. Jag märker att jag ofta förväntar mig att stora kändisar ska vara på ett speciellt sätt och när jag sedan träffar dem så inser jag, varför skulle de vara det? De är ju bara människor osv. Han var ödmjuk, rolig och generös. Och förvånande kontaktsökande på ett härligt sätt, ville hänga och umgås efter podden. Kul!

Vad väntar i programmet?
Johan: Svengelska, ett personligt samtal med Jake
Christopher: Det får ni se när ni lyssnar haha. Nej men vi pratar om första knullet, mobbing, kändisskap och beroenden. Han var så generös med sina berättelser så det blev ett långt avsnitt.
Robin: Vi kacklar på som om det inte fanns någon morgondag. Min favoritdel var nog att höra hans komma ut-historia.

Först Detox, och nu Jake Shears, vem är er internationella drömgäst?
Johan: RuPaul
Christopher: Hillary Clinton, Frank Ocean och kanske Le1f
Robin: Oh my god, Kathy Griffin! Då hade jag lagt mig ned och dött av lycka. Efter vill jag bli kremerad och spridd över hennes müsli så att hon äter mig och då kan vi alltid vara tillsammans, moaaahahahaha!

Bögministeriet möter Jake Shears