Det är i ett nyligen inspelat ryskt TV-program som Yulia berättar om sina åsikter.

Programledaren: Kommer du att fördöma din son om han är bög?

Yulia: Ja, jag skulle fördöma honom eftersom jag anser att en riktig man ska vara en riktig man. Gud skapade människan för fortplantning, det är naturen. Mannen för mig är stöd, styrka … Jag kommer inte att acceptera en homosexuell son.

Programledaren: Stopp stopp … du sa förut att du inte har något emot om din dotter skulle vara lesbisk. Du pratade om frihet…

Yulia: Detta gäller endast en dotter, inte en son.

Yulia försöker sedan förklara sig genom att säga att den friheten inte är lika bra för män och att det är estetiskt mycket trevligare när två kvinnor är tillsammans än när två män är det.

Yulia tillägger sedan:

– Jag vill säga att jag inte är emot homosexuella, jag vill bara att min son ska vara en riktig man. Jag har många homosexuella vänner. Jag tycker fortfarande att det är bättre att vara gay än att vara mördare, tjuv eller narkoman. Om man väljer av allt detta så är det lite bättre att vara gay.

Duon t.A.t.U slog igenom i början av 2000-talet med All The Things She Said och består av Yulia Volkova och Lena Katina. De hade ett par hits med låtar som Not Gonna Get Us och All About Us, och deltog 2003 i Eurovision Song Contest med låten Ne Ver Ne Boysia vilket gav Ryssland bronset.