Älskar du också serien Looking som går på HBO Nordic? Nu har du chansen att besöka inspelningen av den populära gayserien i San Francisco samt äta lunch med skådisarna. Just nu ligger det högsta budet på 850 dollar (5950 kr) och pengarna i den här auktionen går till ANSA, som stöttar barn i Sydafrika vars föräldrar drabbats av hiv/aids. Kolla in auktionen HÄR.




Oscarsvinnande Jared Leto har de senaste veckorna blivit en snackis tack vare hans skrevgrepp. Skådisen, som även är sångare i 30 seconds to Mars, greppade sin anakonda under en konsert tidigare i september vilket ledde till en mängd härliga gif:s som spreds som en löpeld på olika gayforum. Nu i veckan var det dags igen och nu kan vi väl alla fastslå att Leto inte direkt behöver skämmas över sina nedre regioner…



Matthew McConaughey kommer inte att vara med i nya Magic Mike, som tydligen ska utspela sig under en roadtrip. Däremot är bisexuella Johnny Depp-flickvänne Amber Heard ny i filmen och ska spela Channing Tatums flirt. Matt Bomer, Channing Tatum och überhunkiga Joe Manganiello är i alla fall självklart med igen. Manganiello fick förresten i veckan pris för att han stöttar ett öppet samhälle. Han tackade The Human Rights Campaign och meddelade att han väljer att kämpa för en värld där jämlikhet är en verklighet och inte bara en dröm. Åh Joe!



Den 10 oktober har The Skeleton Twins premiär i Sverige. Den hyllade filmen med Bridesmaids Kristen Wiig och Saturday Night Lives Bill Hader handlar om ett tvillingpar som försöker begå självmord men misslyckas. Händelserna gör att de träffas igen efter tio år ifrån varandra. Hader spelar homosexuella Milo och filmen är en otroligt varm, fin och bra rulle som man inte bör missa. Här är trailern.



Och till sist: Stort grattis till Lee Thompson, mer känd som Uncle Poodle, Honey Boo Boos bögmorbror. Han berättade i veckan både på Facebook och Twitter att han förlovat sig med sin kille Alan.