Hur känns det nu efter att du fick reda på att du inte är en av årets tv-bönder? Besviken?
– Nej, det kan jag inte säga. Initialt var jag lite besviken men jag fick ju fina brev och jag har fått en sån fin respons. Flera, för mig okända, har beklagat att jag inte följs under programmet då de gillat mig och det är såklart kul. Så, jag är mycket glad över att jag har fått vara med om den här upplevelsen. Bättre kontaktannons kommer jag aldrig att få!

Är du fortfarande singel?
– Jepp…men det finns någon som jag hoppas på…(ler hemlighetsfullt).

Vad hände med breven du fick in?
– Dom har jag sparat.

Fanns det något spännande där?
– Ja, det fanns det…

Kommer du att kolla på höstens omgång av Bonde söker fru ändå?
– Oh ja, jag har följt alla säsonger och alla program och nu när jag känner de andra bönderna som är ena riktiga pärlor så vill jag ju följa deras resa, även fast jag vet hur det har gått för dem. Vi har fortsatt kontakt vilket känns skoj!
En av bönderna uttyckte att den som visat störst mod i programmet var jag eftersom jag söker en kille och att det inte är så självklart att ställa upp i ett program som detta. Det var fint sagt, även fast jag gjorde detta för min skull. Men det känns fint ändå att andra ser det så.

Om du ska skriva en kontaktannons här, hur skulle den då lyda?
– Usch, kontaktannonser är inte lätt, men glad och jordnära kille som söker driven och humoristisk kille med vilja att dela mitt liv på gården. Typ så…(skrattar).

Vad önskar du dig mest av allt just nu?
– Att tiden räcker till i höst med allt som ska hinnas, att lammen får bra slaktvikter och att jag får köttet sålt – en bondes vardagsproblem! Sen hoppas jag ju på att kärleken kommer att infinna sig…

Bonde Söker Fru, TV4, 20.00