Nöjeskanalen ODE lät en reporter köra olika frågor där popkillarna Liam Payne och Harry Styles i One Direction listar fyra olika saker inom olika ämnen. När de får i uppgift att lista fyra egenskaper de letar efter hos en partner inleder Liam med att säga ”female”.
– Inte så viktigt. säger Harry och ryker på axlarna.
Han fortsätter sedan med att lista ”humor” och ”naturlighet” innan Liam fyller i ”stor personlighet” och måttar med händerna framför bröstet. Harry hakar dock inte på i kompisens skoj utan fortsätter allvarligt med att lägga till ”någon som är trevlig” med motiveringen ”man vill inte gå ut med ett kukhuvud”.

Harry Styles är One Directions fixstjärna och superpoppis bland fansen. Det har snackats om att han är bi men han själv sa i en intervju med GQ Magazine i somras att han vara ”ganska säker” på att så inte är fallet. Kort efter den intervjun hade han på sig en Michael Sam-tröja under en konsert i St Louis, Missouri för att visa sin support för den nyutkomna amerikanska atleten. Dessutom har han ryktas dejta både öppet homosexuella tv-stjärnan Nick Grimshaw och minst två av bandkompisarna i One Direction.

Oavsett vem Harry ligger med så är det eloge till honom för att han inte ser könet som en viktig egenskap i val av partner. Heja Harry.

Harry Styles
1D: Liam, Zayn, Niall, Harry & Louis.