SVT:s nya norska dramathriller Ögonvittnet började med att två unga killar tog moppen till en avlägsen stuga för att hångla med varann. Dessvärre avbröts sängleken med att de råkade bli indragna i en mordhärva då ett kriminellt gäng hade en uppgörelse utanför stugan och fyra män avrättas. Killarna bestämmer sig för att inte berätta vad de sett, men det är inte så lätt i den lilla norska orten där händelsen får djupgående konsekvenser.
Ögonvittnet är en serie i sex delar och är inspelad i år. Missa inte hur det går för de unga killarna Henning och Philip då del två visas nästa vecka…

I TV3:s Paradise Hotel har bikillen Freddie varit med länge, dock utan action mellan lakanen. Under måndagen hettade det till mellan två av samma kön, men det var istället mellan två tjejer. Saga och Paulina hittar varandra då Saga och QX-omslagskillen Smail har sex och Paulina tittar in i rummet mitt i akten, kryper upp i sängen, och helt tar över och fortsätter ha sex med Saga. Smail får snopet sitta bredvid och titta medan de båda brudarna nöjt konstaterar att det gått för dem båda. Sen lämnar de honom i sovrummet otillfredställd.
Saga har tidigare berättat att Paradise Hotel fick henne att inse att hon är bisexuell.

Så med andra ord en riktigt händelserik tv-måndag. Kolla båda avsnitten här:

Ögonvittnet på SVT Play

Paradise Hotel på TV3 Play