Kingdom handlar om ett gymägarpar vars ena son är ett lovande kampsportslöfte medan den andra sonen har problem med både lagen och droger. Serien har gått bra i USA där den hade premiär i höstas och kommer nu till Sverige där den visas både på TV4 och i TV4 Play.
Nick Jonas, som under hösten haft en stor solohit med låten Jealousy, har synts i flera olika gaysammanhang de senaste månaderna och visat upp sin vältrimmade kropp i olika magasin. Och det har funnits en anledning att flirta med bögpubliken, Jonas spelar Nate, fightersonen som är smyghomo i Kingdom.
– Min rollfigur Nate lever i rädsla. Rädsla att göra sin pappa besviken, både i och utanför ringen- och den pressen bär han med sig hela tiden. Jag tror det är något som alla kan relatera till, säger Jonas till sajten Buzzfeed, och fortsätter:
– Inför den här rollen har jag verkligen försökt att prata med mina gayfans och hitta nya sätt att påbörja ett nytt kapitel i mitt liv där mina gayfans är involverade. Jag ser fram emot att berätta Nates historia.

Kingdom får premiär den 24 januari i TV4, där den visas en gång i veckan, och på TV4 Play där man från och med den 24 januari kl 22.00 kan se alla seriens avsnitt på en gång!