GÖTEBORG
På västkusten är det Gretas som ser till att hålla nyårsfesten i ett regnbågsskimmer. På Bee är det öppet idag, men här tar du ett glas bubbel innan du senast 17.00 drar vidare till nyårsmiddagen. Gretas slår upp dörrarna klockan 23 så att du kan skåla med vännerna på plats. Nattens DJs blir sedan Bitter och Wookie.





MALMÖ
I den skånska huvudstaden har läderklubben SLM nyårsfirande där det bjuds på bubbel och dansk kranse kage. Entrén är öppen till 01 och nyåret till ära är det ingen dresscode så du kan komma uppklädd till tänderna från lundensiska frackmiddagar. Bara du är medlem och slinker in innan 01 alltså!
Wonk är det självklara platsen för ett gay nyårsfirande! I år med Deejay Jonny som musikleverantör och på plats även Carina DeSoleil, Elecktra Moulin och Belinda.





STOCKHOLM
Nyårskvällen har flera gaykrogar valt att hålla stängt, men på nya briljanta tapasbaren B1:an på Bondegatan 1 (som till helt nyss hette Tvärsöver) har man öppet till 01 och nytillskottet Secret Garden i Gamla Stan har som på självaste julaftonen extraöppet fram till 05 på morgonkvisten!





På läderklubben SLM är det traditionsenligt fullt kalas på nyårsnatten. En legendarisk händelse fick en av klubbens DJs att få smeknamnet ”BombYlva” då inomhusraketer flög runt som vore det Lützen. Nattens nyårsfest kanske inte blir lika explosiv men förutom sedvanligt bubbelyra även startskottet på ett år då SLM firar 40! Grattis grabbar!




Tre dansfester har du som ger dig ut i nyårsnatten att välja mellan. I city har Wonk öppet till morgonstund med Dj Christoffer Földes, Dj Fagmaster Blix och värdinnan Admira Thunderpussy som dragplåstren. Förutom de barbröstade bartendrarna då såklart!



Clean Group under ledning av festmagikern Navid Kabiri har i år placerat nyårsfesten på Operaterrassen. Festen arrangeras tillsammans med Peter på Candy och utropas som ”årets glammigaste”. Dj Zak Ben, tjejrum med Gunn Lundemo och Inca, Leo b sköter evenemangen kring nyårsslaget och ”fenomenet” Miss Nadja sköter värdskapet med drugväninnor från Madrid!



För de som gillar en mer queer och underground-stämning med asbra dansmusik och berlinsk rytm är det såklart Under brons nyårsfest som är alternativet! Bakom festen står bland annat Staffan Lindberg och Pjotr. FuxDeLuxe är på plats och just från Berlin har Dj John Osborn anlänt. Tommi X är fixar musik i baren och hela listan för de olika rummen med sin musik och inriktning hittar du i GayMap.



Tänk på att fira in det nya året med varannan vatten!