MALMÖ
Malmö blommar upp rejält i helgen och då inte enbart på grund av att kärleken firas världen över. Melodicirkusen har landet i stan och självklart kommer gayklubbarna att bågna under schlagertrycket!
Fredag kväll är det på BeeBar Babushka Karioke Klob.
– Hon kom som en stormvind i höstas och erövrade våra hjärtan med hennes ”karioke-klob”, säger eventansvarige Katarina Bäckström till QX och lägger till att detta är en av de mest populära kvällarna på Södra Förstadsgatan!
Lördagen går såklart i Mellotecken med en ”Mellobonanza” nere i källaren
Wonk arrangerar det man stolt utlyser till Efterfesten! Uppställningen på klubben är DeeJay Jonny, Elecktra Moulin och Belinda.
Kärlek utövas såklart även på SLM där det är klubbkväll på lördag!



STOCKHOLM
Även i Stockholm är det kärlek och Melodifestival som dominerar. Gissningsvis är det fullt framför TV-apparaterna på lördagskvällen på stans olika gaybarer. Först Mello sedan QX-galan i TV4-version.
Fredag kväll lockar, som vi tidigare skrivit om, Candy med Nick Jonas på scen och dessutom deras legendariska mixa av dansgolv.
På Wonk är det Schlager som gäller på deras fredagsöppna After Hour-klubb där portarna öppnas vid midnatt och dansen pågår till 05.
På lördag har Wonk Alla Hjärtans Dag-tema med Carl Durelius, Fagmaster Blix och fantastiska drag-artisten Admira Thunderpussy.

Läderklubben SLM har garanterat en av sina mest välfyllda helger! På fredag kväll är det Underwear-party där killarna festar loss i bara fillingar av alla de slag. Fredag, barkväll, och trångt. På lördag är det Sports Night på klubben. Tema med dresscode som alltså går i sportklädernas tecken. Fotboll brukar dominera men en och annan brottare seglar även runt i lokalen allt medan GVK Addiction spelar.

Lördag natt betyder såklart även att King Kong har öppet. Madame Heinz sköter värdskapet medan Makkan och Daniel S står för musiken på två olika dansgolv.
Stockholm briljerar numera med en radda gay och gayvänliga barer och krogar. Side Track, Torget, By Adams, Secret Garden, Bitter Pills och självklart GayGale-vinnande Urban Deli. Håll gaykulturen levande och ta en sväng förbi innan du tar de första dansstegen!



GÖTEBORG
Kenny Solomons och Cherry Wilder är dragplåstren då Wonk Göteborg slår upp portarna för andra gången denna fredag kväll. På stans andar gayklubb Gretas är det ”Crazy Friday” med fri entré hela natten. På lördag natt firas Alla Hjärtans Dag med bland annat GoGo-dansare.
BeeBar är såklart fullt även denna helg.