Celine och Ibrahim på Secret Garden fortsätter att satsa på nya festkoncept med bra barpriser. I kväll är det premiär för Schlagertorstdag.

Berätta, vad händer i kväll?
Ibrahim: Schlagertorsdagarna går ut på att man helt enkelt får njuta av stans bästa schlager från olika DJ:s samtidigt som man har kul med sina vänner och får dricka ganska billigt.

Ja, precis, vi har hört att ni har specialpriser i baren?
Ibrahim: Sen vi öppnade har vi lovat att vi ska pressa ner våra priser så mycket som det går och vi har lyckats hålla det löftet och det kommer vi alltid att göra. Billigt är bra!

Ni satsar en torsdag. Går folk ut på torsdagar?
Celine:Jag trodde inte att man gick ut torsdagar, men det har blivit en av våra absolut bästa vardagar. Uteserveringen samt gården lockar ganska mycket folk, och nu fördubblar vi uteserveringen från och med 1 april. Vi kommer bygga mer på schlagertorsdagarna med överraskningar i baren.

Blir det bara schlager?
Ibrahim:Vi spelar inte bara schlager hela kvällen utan anpassar oss lite efter alla gästernas låtönskningar, men till största delen av kvällen så ja, Melodifestival och Eurovision. Kvällens DJ är Ronny Larsson som nog kommer att få taket att lyfta denna lönetorsdagen!